Personeelsmanagement nader becijferd

Personeelsmanagement nader becijferd - Karin Potting | Nextbestfoodprocessors.com

...d voor (toekomstige) professionals die zich bezig houden met humanresourcevraagstukken ... Personeelsmanagement nader becijferd - Karin Potting ... ... . Het boek sluit dan ook aan bij P&A-, HRM- en MER-opleidingen. Karin Potting is als docent verbonden aan de Haagse Hogeschool en houdt zich bezig met onderzoek op het gebied van HRM-vraagstukken. In Personeelsmanagement nader becijferd wordt aan de hand van vele voorbeelden geïllustreerd hoe inzichtelijk gemaakt kan worden wat de toegevoegde waarde is van een goed HR beleid. Het boek laat zien hoe organisaties de financiële consequenties van hun personeelsb ... Samenvatting Personeelsmanagement Nader Becijferd ... ... . Het boek laat zien hoe organisaties de financiële consequenties van hun personeelsbeleid kunnen berekenen en versterken. 3 Deze begrippenlijst hoort bij de tweede, herziene druk van Personeelsmanagement nader beijferd van Karin Potting Uitgeverij Coutinho b.v. Alle rehten voorbehouden. Behoudens de in of krahtens de Auteurswet van 1912 gestelde uitzonderingen mag niets uit deze uitgave worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze ... Bestel Personeelsmanagement nader becijferd Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Samenvatting H2 Personeelsmanagement nader becijferd - Karin Potting Met voorbeelden, tabellen uit het boek. Personeelsmanagement nader becijferd bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt....

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Potting
DIMENSIE
9,49 MB
BESTANDSNAAM
Personeelsmanagement nader becijferd.pdf

OMSCHRIJVING

Personeelsmanagement nader becijferd 3e druk is een boek van Karin Potting uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046901885 In een tijd van toenemende concurrentie moeten organisaties in staat zijn om de financiële gevolgen van belangrijke beleidsbeslissingen te kunnen inschatten. Het is daarom onvermijdelijk dat ook een personeelsfunctionaris zijn beslissingen met behulp van ¿harde cijfers¿ onderbouwt.In Personeelsmanagement nader becijferd laat Karin Potting aan de hand van vele praktijkvoorbeelden zien hoe organisaties de financiële consequenties van hun personeelsbeleid kunnen berekenen. Zij besteedt zowel aandacht aan de kosten van dit beleid, als aan de opbrengsten. Dit boek is heel praktisch van opzet. Aan de hand van vele voorbeelden laat het zien hoe organisaties hun humanresourcesbeleid kunnen afstemmen op de strategische uitgangspunten van de organisatie. Met behulp van pictogrammen kan de lezer gemakkelijk door de stof navigeren. Elk hoofdstuk begint met een praktijksituatie en sluit af met een samenvatting en begrip- en kennisvragen. Op de website bij het boek staan casuïstiek, studietaken en studieopdrachten. Aan de hand van een gefingeerd bedrijf leert de student onder meer om een strategisch personeelsmanagementplan op te stellen, waarin de financiële consequenties van dit voorgestelde plan duidelijk naar voren komen. Doordat de student zelf aan de slag gaat binnen de realistische setting van een bedrijf of instelling, krijgt hij een goed inzicht in de complexe materie van de financiële kant van het personeelswerk. Ook wordt hij uitgedaagd creatieve oplossingen te bedenken voor veelvoorkomende financiële probleemsituaties. Personeelsmanagement nader becijferd is bedoeld voor (toekomstig) professionals die zich bezig (gaan) houden met financiële consequenties van humanresourcesvraagstukken. Het boek sluit dan ook prima aan bij het onderwijs op P&A-, HRM- en MER-opleidingen.Karin Potting is als docent verbonden aan de Haagse Hogeschool en houdt zich bezig met onderzoek op het gebied van HRM-vraagstukken.

Wil je het boek lezen?Personeelsmanagement nader becijferd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Potting. Lezen Personeelsmanagement nader becijferd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN