Focus op jeugdcriminaliteit

Focus op jeugdcriminaliteit - Henk Ferwerda | Nextbestfoodprocessors.com

...ciale, pedagogische, juridische en politieopleidingen en voor alle professionals die in de praktijk in aanraking komen met het fenomeen jeugdcriminaliteit ... Bureau ISBN - Focus op jeugdcriminaliteit ... . Het boek Focus op jeugdcriminaliteit, geschreven door Henk Ferwerda, Anton van Wijk, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 9-jun-2015 - Deze pin is ontdekt door Karel de Grote-Hogeschool, bib. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Focus op jeugdcriminaliteit geeft antwoord op deze en andere vragen met betrekking tot de aard, kenmerken en Focus op jeugdcriminaliteit, Henk Ferwerda ... Focus op jeugdcriminaliteit door Henk Ferwerda (Boek ... ... . Focus op jeugdcriminaliteit geeft antwoord op deze en andere vragen met betrekking tot de aard, kenmerken en Focus op jeugdcriminaliteit, Henk Ferwerda - Paperback - 9789088505089 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Focus op jeugdcriminaliteit geeft antwoord op deze en andere vragen met betrekking tot de aard, kenmerken en aanpak van jeugdcriminaliteit in Nederland. ... Focus op jeugdcriminaliteit op boekenliefde.nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega: Schrijf een recensie ... Samenvatting Veelplegers Werkstuk Criminaliteit & Veiligheid: Adviesrapport casus Jarno Samenvattingen: boek "Focus op Jeugdcriminaliteit", J.P. Jakobs; Hendrikus Bernard Ferwerda; Balthazar Maria Wijnandus Antonius Beke; Jan Tils - Samenvatting van tentamenstof: hfd 1,2,4,5,6 en 7. Samenvattingen: boek "Focus op Jeugdcriminaliteit", H1,2,4,5 en 6 Samenvatting focus op jeugdcriminaliteit ......

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Ferwerda
DIMENSIE
8,65 MB
BESTANDSNAAM
Focus op jeugdcriminaliteit.pdf

OMSCHRIJVING

Focus op jeugdcriminaliteit 6e druk is een boek van Henk Ferwerda uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789088505089 Volledig herziene zesde druk. Wat is jeugdcriminaliteit? Welke strafbare feiten plegen jongeren en hoe pakken we deze jongeren aan in Nederland? Focus op jeugdcriminaliteit geeft antwoord op deze en andere vragen met betrekking tot de aard, kenmerken en aanpak van jeugdcriminaliteit in Nederland. Na een korte inleiding in de criminologische theorie wordt de overstap gemaakt naar de Nederlandse praktijk. Hoeveel jongeren plegen delicten en welke delicten plegen zij? Welke typen jeugddelinquenten kennen we, wat zijn hun motieven en hoe groeien deze jongeren op? Behalve een stand van zaken geven de auteurs ook inzicht in de reacties op crimineel gedrag. Welke straffen en welke interventies kennen we in Nederland en wat zijn de mogelijkheden voor preventie? De besproken themas zijn volop ge llustreerd met actuele praktijkvoorbeelden en casu stiek waardoor het boek goed leesbaar is. Focus op jeugdcriminaliteit kan beschouwd worden als een inleiding voor de beroepspraktijk. Het is bedoeld voor ge nteresseerden in jeugdcriminaliteit, voor studenten aan sociale, pedagogische, juridische en politieopleidingen en voor alle professionals die in de praktijk in aanraking komen met het fenomeen jeugdcriminaliteit.

Wil je het boek lezen?Focus op jeugdcriminaliteit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Ferwerda. Lezen Focus op jeugdcriminaliteit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN