Close-up

Close-up - Esther Verhoef | Nextbestfoodprocessors.com

..., en mode. Een close-up (dichtbij-opname, detailopname) is een foto- of video-opname waarbij het opgenomen object dicht bij het objectief lijkt te zijn ... Koop de nieuwste trends - outfits online bij CLOSE-UP ... ... . Vooral in soaps en vaak ook in speelfilms wordt deze techniek toegepast op personen, door het gezicht of het object van zeer dichtbij op te nemen. Dit gebeurt door het inzoomen of door de camera dichtbij te plaatsen. Close Up zendt wekelijks de mooiste documentaires over architectuur, film, schilderkunst, fotografie, design, beeldhouwkunst, en mode uit. Close Up zendt wekelijks de mooiste documentaires over architectuur, film, schilderkunst, fotografie, design, beeldhouwkunst, en mode uit. Close-up v ... Close-up door Esther Verhoef | Scholieren.com ... . Close Up zendt wekelijks de mooiste documentaires over architectuur, film, schilderkunst, fotografie, design, beeldhouwkunst, en mode uit. Close-up verteld het verhaal van een vrouw genaamd Margot. Na een langdurige relatie is ze weer singel. Ze heeft een erg laag zelfbeeld overgehouden aan haar relatie. Dan leert ze Leon kennen. Een zelfverzekerde man met de perfecte uitstraling. Maar langzamerhand krijgt hij steeds meer grip op haar leven. Close-up definition is - a photograph or movie shot taken at close range. Close-up door Esther Verhoef. Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het ge...

INFORMATIE

AUTEUR
Esther Verhoef
DIMENSIE
5,90 MB
BESTANDSNAAM
Close-up.pdf

OMSCHRIJVING

De tweeëndertigjarige Margot Heijne heeft een nare scheiding achter de rug. Ze probeert haar leven op orde te krijgen en haar zelfvertrouwen terug te winnen. Haar nieuwe leven komt in een gevaarlijke stroomversnelling terecht als ze Leon Wagner ontmoet, een mysterieuze, dominante man met een bijzondere vriendenkring, die wel erg veel invloed op haar krijgt...Over de dwarsligger®De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat – 12 bij 8 centimeter – en lichte gewicht – gemiddeld nog geen 145 gram – is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.

Wil je het boek lezen?Close-up in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Esther Verhoef. Lezen Close-up Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN