Het nieuwe opstellen

Het nieuwe opstellen - Hylke Bonnema | Nextbestfoodprocessors.com

...en geeft je meer inzicht in de potentiële winstmogelijkheden en risico's ... Het Nieuwe Testament (Christendom) | Mens en Samenleving ... ... ... Zo kun je na verloop van tijd beter inschatten welke maanden het meest geschikt zijn voor het doen van nieuwe investeringen en daarnaast een zekere ... Bij het opstellen van een liquiditeitsbegroting begin je met het ... Bert Hellinger ontdekte de principes van het nieuwe opstellen in een periode dat hij vaak ziek was en even een time-out had genomen. Hij zag in dat hij - in het 'oude' opstellen - nog te veel het lot van d ... PDF Het financieel plan volgens het nieuwe wetboek van ... ... . Hij zag in dat hij - in het 'oude' opstellen - nog te veel het lot van de cliënt overnam. Dit lekkere elftal kan Suriname door het nieuwe sportpaspoort opstellen. 14 november 2019. BSR/Orange Pictures. Eindelijk is het zover: spelers met een Surinaamse achtergrond kunnen nu een speciaal 'sportpaspoort' aanvragen, waardoor ze ook speelgerechtigd zijn voor dit land. Het is een reis naar (weer) geaard zijn, met je voeten op de grond. Dit heldere boek is daarbij een reisgids, en neemt je eerst mee op reis in jezelf, voordat je reisleider wordt van anderen. Opstellers en coaches die systemisch werk in hun sessies willen inzetten, vinden in Het nieuwe opstellen een schat aan inspiratie....

INFORMATIE

AUTEUR
Hylke Bonnema
DIMENSIE
6,79 MB
BESTANDSNAAM
Het nieuwe opstellen.pdf

OMSCHRIJVING

Een nieuwe dimensie aan het opstellingenvak.Hoe help je cliënten vanuit een blokkade naar beweging? In plaats van over de blokkade te praten en deze te analyseren, helpen opstellingen de cliënt om te (door)voelen. De opsteller wijst de weg naar binnen, naar het weten dat alles er al is en daarop durven vertrouwen. We dragen immers alle antwoorden al in onszelf. Maar soms is de weg ernaartoe geblokkeerd. Misschien voelt de cliënt diep vanbinnen een signaal, maar durft hij het niet te geloven, te bespreken, erop te vertrouwen. De opsteller hoeft het slechts "aan het licht te brengen'.Bij opstellingen gaat het om het aankijken van de blokkade en de (innerlijke) beweging die daardoor ontstaat. Dat doe je niet met je hoofd, maar door te voelen. De beginfase van het opstellingenwerk was nog doorspekt met oordelen, sturing en willen "repareren'. De kracht van het nieuwe opstellen zit in het vertrouwen op gevoel en intuïtie.Het opstellingenwerk is een reis terug naar jezelf, in je lijf, in je levenskracht op aarde. Het is een reis naar (weer) geaard zijn, met je voeten op de grond. Dit heldere boek is daarbij een reisgids, en neemt je eerst mee op reis in jezelf, voordat je reisleider wordt van anderen. Opstellers en coaches die systemisch werk in hun sessies willen inzetten, vinden in Het nieuwe opstellen een schat aan inspiratie.

Wil je het boek lezen?Het nieuwe opstellen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hylke Bonnema. Lezen Het nieuwe opstellen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN