Je brein aan de pil

Je brein aan de pil - Sarah Hill | Nextbestfoodprocessors.com

...de pil beschermt tegen zwangerschap weten we, maar wat is de invloed op hersenen, sociaal gedrag en emoties? Daar is nog nauwelijks onderzoek naar gedaan ... Je brein aan de pil (e-Book) - Sarah Hill | Boeken.com ... . Aandacht voor de psychologische effecten is aan het groeien. Je brein aan de pil : hoe de pil alles verandert / Sarah Hill Auteur Sarah E. Hill. Taal Nederlands Oorspr. taal Engels Oorspr. titel This is your brain on birth control : the surprising science of women, hormones, and the law of unintended consequences. Uitgever Amsterdam: Nijgh ... In Je brein aan de pil maakt Sarah Hill inzichtelijk wat we weten (en vooral nog niet weten) over de effecten van hormona ... bol.com | Je brein aan de pil | 9789038805337 | Sarah Hill ... ... . Uitgever Amsterdam: Nijgh ... In Je brein aan de pil maakt Sarah Hill inzichtelijk wat we weten (en vooral nog niet weten) over de effecten van hormonale anticonceptie op het vrouwenbrein. Het resultaat is een vlot geschreven eyeopener over de relatie tussen vrouwelijkheid en hormonen, en de ingrijpende invloed van hormonale anticonceptie op onze hersenen. In Je brein aan de pil maakt Sarah Hill inzichtelijk wat we weten (en vooral nog niet weten) over de effecten van hormonale anticonceptie op het vrouwenbrein. Het resultaat is een vlot geschreven eyeopener over de relatie tussen vrouwelijkheid en hormonen, en de ingrijpende invloed van hormonale anticonceptie op onze hersenen. Bestel Je brein aan de pil Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Je brein aan de pil is een urgente, vlot geschreven eyeopener over de relatie tussen vrouwelijkheid en hormonen, en de enorme invloed van anticonceptie op onze hersenen. Een boek dat je kijk op hormonen voorgoed verandert en vrouwen helpt om beter geïnformeerde keuzes over hun gezondheid te maken - of ze nu aan de pil zitten of niet....

INFORMATIE

AUTEUR
Sarah Hill
DIMENSIE
9,65 MB
BESTANDSNAAM
Je brein aan de pil.pdf

OMSCHRIJVING

De anticonceptiepil heeft vrouwenlevens radicaal veranderd. Vrouwen kregen controle over hun vruchtbaarheid en konden mede daardoor in groten getale studeren en de arbeidsmarkt betreden. Maar de pil heeft ook allerlei bijwerkingen. Zo beïnvloedt het onder meer je eetpatroon, stressniveau, emoties, seksuele voorkeuren, humeur en zelfs je partnerkeuze. Vrouwen die aan de pil zijn, zijn dus een andere versie van zichzelf. Alleen is daar nog altijd maar weinig over bekend.In Je brein aan de pil maakt Sarah Hill inzichtelijk wat we weten (en vooral nog niet weten) over de effecten van hormonale anticonceptie op het vrouwenbrein. Het resultaat is een vlot geschreven eyeopener over de relatie tussen vrouwelijkheid en hormonen, en de ingrijpende invloed van hormonale anticonceptie op onze hersenen. Een boek dat je kijk op hormonen voorgoed verandert en vrouwen helpt om beter geïnformeerde keuzes over hun gezondheid te maken.

Wil je het boek lezen?Je brein aan de pil in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah Hill. Lezen Je brein aan de pil Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN