Topcollectie 97 - Knap, arrogant & Siciliaans

Topcollectie 97 - Knap, arrogant & Siciliaans - Penny Jordan | Nextbestfoodprocessors.com

...ezwermd maar keren terug naar het landgoed Espade zo vaak ze kunnen ... Bureau ISBN - Trots & passie ... . Als ze tenminste niet worden opgehouden door zaken van het hart... Wanneer Amanda wordt benaderd om het appartement van sjeik Nicholas al Rashid opnieuw in te richten, heeft ze zo haar twijfels. Ze heeft de knappe sjeik al eens eerder ontmoet, en dat was geen succes. Topcollectie 97 - Knap, arrogant & Siciliaans; Valerius Verrens 5 - Vijand van Rome; Het geheim van genialiteit; Alles uit de oven van Van Boven; Licht op Lyme - Persoonlijke verhalen over de weg naar herstel; Rivier Van Vergetelheid; Gevarenzone; De darlings van New York; Spelinzicht Lees „Topcollectie 55 Arrogant & sexy ; Hartstocht in Venetië 6-in-1" door Kim Lawrence verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. (1) ARROGANT & SEXY - Kim Lawrence Trotse zakenmannen met onweers ... Bureau ISBN - Topcollectie 46 ... . (1) ARROGANT & SEXY - Kim Lawrence Trotse zakenmannen met onweerstaanbare eisen... Volgens de kranten is Luca di Rossi d... Bestel Topcollectie 46 van Penny Jordan;;Trish Morey;;Annie West;;Julia James. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd...

INFORMATIE

AUTEUR
Penny Jordan
DIMENSIE
9,32 MB
BESTANDSNAAM
Topcollectie 97 - Knap, arrogant & Siciliaans.pdf

OMSCHRIJVING

Door een knappe Siciliaan geschaakt worden en meegevoerd naar zijn palazzo... Een nachtmerrie of een sprookje? Julie is woedend! Rocco Leopardi heeft haar eenvoudigweg in zijn privéjet geduwd en meegenomen naar Sicilië. Hij denkt dat ze de moeder is van Josh, haar neefje, die ze onder haar hoede heeft genomen, en dat Josh een Leopardi is. Dat Rocco zo sexy is, maakt het niet makkelijker. Maar ze valt heus niet voor zijn vurige blik, zijn charmante accent, zijn... Als Leonora de regels overtreedt in een vliegtuig van de Leopardi's, wordt ze betrapt door Alessandro Leopardi. Hij wil alles door de vingers zien, mits ze meegaat naar Sicilië en drie dagen doet alsof ze zijn geliefde is op een groot feest in het palazzo. Lastig, want ze kan hem niet luchten of zien. Al moet ze toegeven dat hij bijzonder aantrekkelijk is... Annie kan niet anders dan Falcon Leopardi volgen naar Sicilië, waar ze veilig is voor haar ex en waar het haar zoontje aan niets zal ontbreken. Daar blijkt dat Falcon ook plannen voor háár heeft: haar leren hoe ze weer van het leven kan genieten. Maar hoe kan ze met die zinderende spanning tussen hen nu onthouden dat hij haar mentor is en niet haar minnaar? Deze verhalen zijn eerder verschenen en zijn ook los verkrijgbaar.

Wil je het boek lezen?Topcollectie 97 - Knap, arrogant & Siciliaans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Penny Jordan. Lezen Topcollectie 97 - Knap, arrogant & Siciliaans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN