De doorstart

De doorstart - Jap-Lin | Nextbestfoodprocessors.com

...genheid te geven om deze zaken alsmede de doorstart ... Taxi Electric maakt snelle doorstart en gaat verder als ... ... ... Doorstart [luchtvaart] - Een doorstart (Engelse, ook in de luchtvaart zelf gebruikte naam: Go-around) is het afbreken van de landing door een vliegtuig. In plaats van te landen, klimt het vliegtuig opnieuw naar een beperkte hoogte, meestal om een nieuwe landingspoging te ondernemen. De doorstart is een feit en met de koopsom betaalt de curator de schuldeisers in het faillissement. Men dient er overigens wel rekening mee te houden ... Handreiking geleidelijke op- en doorstart | VGS ... . Men dient er overigens wel rekening mee te houden dat normaal gesproken alleen de activa in een doorstart worden overgedragen. De passiva (de schulden) blijven in het faillissement achter. De doorstart van een BV bij insolventie, 2e druk, is een van de twee boeken in Nederland waarin het fiscaal insolventierecht centraal staat. De auteur beschrijft een groot aantal civiele en fiscale aspecten rondom een doorstart van een insolvente BV. De vele praktijkvoorbeelden maken de materie direct concreet. De Doorstart: een coaching- en trainingspraktijk waar je terecht kan met jouw vragen over persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Ook E-coaching! Over de doorstart is veel minder bekend. Terwijl bij een doorstart toch het meest komt kijken. Doorstart. In de mode-industrie vindt in een faillissement regelmatig een doorstart plaats, zoals ook het geval was bij CoolCat, Sissy-Boy, Zoe Karssen en de Bretoniere Groep (Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam). Doorstart na een faillissement. Bij een doorstart gaat u verder met de winstgevende delen van uw bedrijf. U kunt de gezonde delen van uw bedrijf ook verkopen. Een doorstart kan alleen als uw bedrijf een rechtspersoon is, zoals een bv. Dan is de rechtspersoon failliet en niet de bestuurders. De doorstart: vele wegen naar een nieuwe toekomst 1.1 Inleiding Deze uitgave is bedoeld om als leidraad te dienen voor het management van ondernemingen die in de praktijk te maken krijgen met een doorstart. Dit kan het geval zijn doordat de resultaten binnen de eigen onderneming zodanig zijn dat een reorganisatie in de vorm van een doorstart Een faillissement hoeft niet altijd het einde van de onderneming te betekenen: in bepaalde gevallen is een 'doorstart' haalbaar. Zo werd onlangs bekend dat modeketen Miss Etam een doorstart maakt. Ook andere bekende bedrijven maakten een doorstart,...

INFORMATIE

AUTEUR
Jap-Lin
DIMENSIE
9,86 MB
BESTANDSNAAM
De doorstart.pdf

OMSCHRIJVING

Na zijn debuut roman: 'De Koffer' en zijn filosofisch getinte boek: 'Vany', dan nu zijn enigszins psychologisch getinte roman: 'De Doorstart'.Hierin maakt hij een doorstart zonder einde en begin, met zijn ex-vriendin en gaat hij verder met zijn zoektocht naar geluk.In de cursief gedrukte hoofdstukken gaat hij terug in het leven van de vrouwelijke hoofdpersoon. Haar droomhuwelijk mondt uit in een drama, als haar echtgenoot zwaar depressief thuis zit. Maar ze blijven veroordeeld tot elkaar.

Wil je het boek lezen?De doorstart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jap-Lin. Lezen De doorstart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN