Speel- en oefentijd 21. speelse schrijfoefeningen (7-8 j.)

Speel- en oefentijd 21. speelse schrijfoefeningen (7-8 j.) - Annemie Bosmans | Nextbestfoodprocessors.com

...kenoefeningen (7-8 j.) (Paperback). Speel- en oefentijd voor kinderen van 7-8 jaar ... Speel- en leerboeken - Kinderboektiekje.nl ... .Dit oefenboek bevat voorbereidende... Speel- en oefentijd voor kinderen van 4-5 jaar. Dit oefenboek bevat voorbereidende schrijfoefeningen die speciaal gemaakt zijn om uw kind thuis verder te laten oefenen. De oefeningen zijn afgestemd op de activiteiten die uw kind ook in de klas doet. De inhoud sluit aan bij het officiële leerprogramma. Speel- en oefentijd 21. eerste stappen naar schrijven (4-5 j.) (Paperback). Spee ... Speel- en oefentijd 23. speelse rekenoefeningen (7-8 j ... ... . Speel- en oefentijd 21. eerste stappen naar schrijven (4-5 j.) (Paperback). Speel- en oefentijd voor kinderen van 4-5 jaar.Dit oefenboek bevat... Speel- en oefentijd 11. oefenspelletjes (3-4 j.) (Bindwijze overig). Speel- en oefentijd Voorbereiding groep 1 - 1ste kleuterklas. Met informatie voor... Speel- en oefentijd 22. Eerste stappen naar tellen (4-5 j.): Speel- en oefentijd voor kinderen van 4-5 jaar alle aanbiedingen vergelijken Beste prijs: € 3, 75 (vanaf 20-04-2016) Fnac: Speel- en oefentijd voor kinderen van 4-5 jaar, Speel- en oefentijd 21. Eerste stappen naar schrijven (4-5 j.), Annemie Bosmans". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Speel- en oefentijd Voorbereidende rekenoefeningen (5-6 j.) Speel- en oefentijd Voorbereidende leesoefeningen (5-6 j.) Speel- en oefentijd - Speelse rekenoefeningen Speel- en oefentijd - Leuke taal- en spellingopdrac...

INFORMATIE

AUTEUR
Annemie Bosmans
DIMENSIE
5,95 MB
BESTANDSNAAM
Speel- en oefentijd 21. speelse schrijfoefeningen (7-8 j.).pdf

OMSCHRIJVING

Speel- en oefentijd voor kinderen van 7-8 jaar.Dit oefenboek bevat voorbereidende oefenigen die speciaal gemaakt zijn om uw kind thuis verder te laten oefenen. De oefeningen zijn afgestemd op de activiteiten die uw kind ook in de klas doet. De inhoud sluit aan bij het officiële leerprogramma. Door de oefeningen te maken zal uw kind met succes het programma voor de 7- en 8-jarigen doorlopen. Alle oefeningen zijn speels en leuk geïllustreerd. Hierdoor wordt uw kind gemotiveerd en zal het spelenderwijs zijn vaardigheden verder ontwikkelen. Nuttige tips en extra informatie voor de ouders stellen u in staat om de schrijfvaardigheid van uw kind op de voet te volgen en te stimuleren.

Wil je het boek lezen?Speel- en oefentijd 21. speelse schrijfoefeningen (7-8 j.) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemie Bosmans. Lezen Speel- en oefentijd 21. speelse schrijfoefeningen (7-8 j.) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN