De Celestijnse belofte

De Celestijnse belofte - James Redfield | Nextbestfoodprocessors.com

...opbouw over hoe energie zich laat opbouwen en hoe je hiermee kunt werken ... Boekverslag over De celestijnse belofte van James Redfield ... ... . "De Celestijnse Belofte" is inmiddels ook doorgedrongen in radicaal-linkse en andere progressieve kringen, waar de populariteit van James Redfields 'avonturenroman' schrikbarende vormen aanneemt. Het lijkt erop dat het 'spannende' spirituele jasje veel lezers het zicht heeft benomen op de uiterst rechtse en reactionaire visie die er in uitgewerkt wordt. De Celestijnse Belofte. 628 vind-ik-leuks. De Celestijnse Belofte - Ee ... De Celestijnse Belofte (boek) - Wikipedia ... . De Celestijnse Belofte. 628 vind-ik-leuks. De Celestijnse Belofte - Een spiritueel avontuur This feature is not available right now. Please try again later. De Celestijnse belofte. De Celestijnse belofte - Het New Age handboek "De Celestijnse belofte" is een spirituele term in de popcultuur die is afgeleid van het gelijknamige boek. Deze roman, geschreven door James Redfield, is een soort "spiritueel handboek" geworden voor de New Age beweging. De belangrijkste stelling: de wereld evolueert naar een nieuw en fundamenteel vlak van spiritueel ... The Celestine Prophecy of De Celestijnse Belofte is een Amerikaans/Latijnse film uit 2006. Het is een verfilming naar het boek De Celestijnse Belofte van James Redfield. Verhaal. John is net ontslagen als geschiedenisleraar, als hij wordt gebeld door een goede vriendin. Die vertelt dat ze net uit Peru ... Hij werkte jarenlang aan De Celestijnse belofte, gaf dat werk in eigen beheer uit omdat de uitgevers het niet wilden hebben, deed de eerste oplage cadeau aan vrienden en boekhandels, en kreeg een contract van Warner Books toen de eerste editie een succes bleek. In 1996 was de Belofte het meest verkochte boek ter wereld. De Celestijnse belofte. Het boek dat de spirituele wereld op zijn kop zette en wereldwijd miljoenen lezers bereikt heeft In De Celestijnse belofte gaat de hoofdpersoon in de regenwouden van Peru op zoek naar een eeuwenoud manuscript. Dit kostbare boek voorspelt het lot van de mensheid en biedt op persoonlijk vlak juist diepe inzichten in wie je bent en waar je staat. De Celestijnse belofte is een boek (met vervolgen) van James Redfield. Op een eenvoudige manier en in een pakkende verhaallijn weet hij de basis van energiewerk zoals reiki uit te leggen. Als je het verhaal eraf haalt blijft een zeer overzichtelijke opbouw over hoe energie zich laat opbouwen en hoe je hiermee kunt werken. De celestijnse belofte. De roman "De celestijnse belofte" beschrijft de zoektocht naar een eeuwenoud manuscript dat diep in de regenwouden van Peru ligt te wachten op ontdekking. Middels een boeiend verhaal weet de schrijver James Redfield de lezer inzicht te geven in een aantal spirituele inzichten en waar...

INFORMATIE

AUTEUR
James Redfield
DIMENSIE
3,52 MB
BESTANDSNAAM
De Celestijnse belofte.pdf

OMSCHRIJVING

DE CELESTIJNSE BELOFTE beschrijft (De zoektocht naar een manuscript dat diep in het regenwoud van Peru ligt te wachten op ontdekking. Onmiskenbaar bevat het manuscript een schat aan wijsheid, maar er zijn mensen die verspreiding van deze kennis willen tegenhouden. De hoofdpersoon wordt in zijn zoektocht dan ook tegengewerkt door vertegenwoordigers van het gezag, die afbrokkeling van hun macht vrezen wanneer de inzichten uit het geschrift zouden worden ontsluierd. Ondanks het steeds weer dreigende gevaar wordt de tocht voortgezet en geeft het Manuscript zijn uitzonderlijke geheimen één voor een prijs - aan de hoofdpersoon, maar ook aan de lezer.De celestijnse belofte geeft inzicht in de onschatbare waarde van het toeval en in de cruciale veranderingen die de mensheid te wachten staan. Auter James Redfield geeft blijk van groot psychologisch inzicht en verbindt dat op unieke wijze met de eeuwenoude mystieke traditie.Zo ontsluiert de roman DE CELESTIJNSE BELOFTE de ideeën die op dit moment de wereld in verandering brengen. Het is een betoverende avonturenroman waarin de lezer met eeuwenoude wijsheid en spirituele ervaringen op een herkenbare en persoonlijke manier in contact wordt gebracht.

Wil je het boek lezen?De Celestijnse belofte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James Redfield. Lezen De Celestijnse belofte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN