De linkerbil van Bettini

De linkerbil van Bettini - Wilfried de Jong | Nextbestfoodprocessors.com

...i 'Een mannenhand met een rood polshorloge gleed vanuit de ploegwagen langzaam naar buiten en wreef één, twee keer, drie keer over de linkerbil van Bettini ... Wilfried de Jong - Schrijver ... .' Televisie- en theatermaker Wilfried de Jong schrijft al jarenlang over de dramatiek van sport. De linkerbil van Bettini | ISBN 9789057593062 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Linkerbil van Bettini van Wilfried de Jong. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De linkerbil van Bettini - Met nieuwe verhalen, zijn mooiste columns en een verrassend interview met J ... Linkerbil van Bettini [e-Book] - Wilfried de Jong - (ISBN ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De linkerbil van Bettini - Met nieuwe verhalen, zijn mooiste columns en een verrassend interview met Johan Cruijff. Absurde verhalen, Met oog voor detail. Sport als cultuur. `Een mannenhand met een rood polshorloge gleed vanuit de ploegwagen langzaam naar buiten en wreef één, twee keer, drie keer over de linkerbil van Bettini. Televisie- en theatermaker Wilfried de Jong schrijft al jarenlang over de dramatiek van sport. Voortdurend is hij op zoek naar magische sportmomenten en naar veelzeggende liefst absurde details. `Een mannenhand met een rood polshorloge gleed vanuit de ploegwagen langzaam naar buiten en wreef één, twee keer, drie keer over de linkerbil van B...

INFORMATIE

AUTEUR
Wilfried de Jong
DIMENSIE
8,77 MB
BESTANDSNAAM
De linkerbil van Bettini.pdf

OMSCHRIJVING

'Een mannenhand met een rood polshorloge gleed vanuit de ploegwagen langzaam naar buiten en wreef één, twee keer, drie keer over de linkerbil van Bettini.'Televisie- en theatermaker Wilfried de Jong schrijft al jarenlang over de dramatiek van sport. Voortdurend is hij op zoek naar magische sportmomenten en naar veelzeggende - liefst absurde - details. In deze bundel staan gloednieuwe sportverhalen, columns uit NRC Handelsblad, spraakmakende interviews met Johan Cruijff en Ruud Gullit én de beste verhalen van Wilfried de Jong voor Hard Gras en De Muur.Over zijn verhalenbundel Aal schreef de jury van de Debutantenprijs:'De verhalen onderscheiden zich door hun uitmuntende literaire kwaliteiten: ze zijn geschreven met een raffinement en een vakmanschap die bijna doen vergeten dat het om een debuut gaat.' Wilfried de Jong (1957) is professioneel sportliefhebber. Sinds 2003 is hij presentator van Holland Sport. Zijn eerdere programma Sportpaleis de Jong kreeg een eervolle vermelding van de Nipkow-jury en won twee Academy Awards. Als de helft van het theaterduo Waardenberg & De Jong trok hij jarenlang volle zalen.

Wil je het boek lezen?De linkerbil van Bettini in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wilfried de Jong. Lezen De linkerbil van Bettini Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN