Een Groenlander in Afrika

Een Groenlander in Afrika - Koos Dijksterhuis | Nextbestfoodprocessors.com

... Beiden traden in het spoor van de drieteenstrandloper ... Boekwinkeltjes.be ... . Koos Dijksterhuis is een geweldige auteur. Download en lees het boek Een Groenlander in Afrika op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Een Groenlander in Afrika in PDF, ePUB, MOBI. In een van de landen liepen ze het risico om beren tegen te komen, hoe moesten ze zich daar tegen weren?! U kunt het allemaal lezen in zijn boek: Een Groenlander in Afrika, de wonderbaarlijke reis van de drieteenstrandloper. Koos Dijksterhuis (1962) studeerde biologie en socio ... bol.com | Een Groenlander in Afrika (ebook), Koos ... ... . Koos Dijksterhuis (1962) studeerde biologie en sociologie in Groningen. Hij heeft een dagelijkse column over natuur in Trouw, heeft artikelen geschreven voor onder meer NRC Handelsblad, de Volkskrant, Intermediairen Vogel. Eerder schreef hij de boeken Een Groenlander in Afrika, Akkervogels en De kiekendieven van het oldambt. 3 gedachten over "Een Groenlander in Afrika" H.van Oudenhoven schreef: 29 oktober 2011 om 18:11 Heb het boek met veel plezier gelezen en er heel wat van geleerd..Kan het iedere natuurliefhebber aanbevelen.Werd weer aan het boek herinnerd door het laatste nieuwe boek van Koos van Zomeren Naar de natuur. Het tafereel doet mij denken aan Een Groenlander in Afrika, het kostelijke boek van Koos Dijksterhuis over deze prachtige steltlopertjes. Dan klauteren we aanboord. We zeilen naar een eiland in de Banc d'Arguin waar veel vogels zich verzamelen bij hoog tij. We gaan regelmatig overstag en lopen ook vast op een zandbank. Een Groenlander in Afrika direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Koos Dijksterhuis
DIMENSIE
6,79 MB
BESTANDSNAAM
Een Groenlander in Afrika.pdf

OMSCHRIJVING

Ze dribbelen langs het strand op zes tenen: drie aan elke voet. Als je op het strand wandelt, lopen ze voor je uit, tot ze ineens terugsnorren. Drieteenstrandlopers zijn gezelligheidsdieren. s Winters hollen ze over de stranden van Schotland tot Zuid-Afrika. Maar waarom vliegen ze eigenlijk naar Afrika als ze ook in Nederland kunnen overwinteren? En waarom broeden ze helemaal bij de Noordpool? Wonderbaarlijke vogels, op een wonderbaarlijke reis. Schrijver Koos Dijksterhuis reist hen en hun onderzoeker Jeroen Reneerkens achterna. Ploegend door een meter sneeuw op de zompige toendra, uitdrogend aan de kust van de Sahara in Mauritanië, zwetend in de vochtige tropenhitte van Ghana. Rillend in de wind op IJsland, op Vlieland en op Schiermonnikoog. Dit boek maakt van de drieteenstrandloper, de schrijver en de onderzoeker oude bekenden. Het is populaire wetenschap en een menselijk reisverhaal ineen.

Wil je het boek lezen?Een Groenlander in Afrika in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koos Dijksterhuis. Lezen Een Groenlander in Afrika Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN