Oorlogsliefde

Oorlogsliefde - Auke Kok | Nextbestfoodprocessors.com

...de in tijden van oorlog, over de kinderen die uit verboden relaties zijn ontstaan ... Oorlogsliefde - Auke Kok - (ISBN: 9789023467595) | De Slegte ... . Oorlogsliefde. Tags: Anton van der Waals, Tweede Wereldoorlog. In de zomer van 1944 trad een heel gewoon meisje, Corrie den Held, in het huwelijk met een man die Nederlands grootste landverrader bleek te zijn. Zij hield van Anton van der Waals en was ervan overtuigd dat hij van haar hield. Oorlogsliefde (Paperback). In 1944 trouwde Corrie den Held met Nederlands meest beruchte landverrader: Anton van der Waals. Nooit heeft ze erover willen... Oorlogsliefde. De ouders van Karel Baracs (66) ... Oorlogsliefde: de vrouw van Anton van der Waals - EenVandaag ... . Nooit heeft ze erover willen... Oorlogsliefde. De ouders van Karel Baracs (66) leerden elkaar tijdens de Tweede Wereldoorlog kennen. Hij een joodse Hongaar die in 1942 moest onderduiken, zij een jongedame uit een Amsterdamse verzetsfamilie. Als Stadsverteller v...

INFORMATIE

AUTEUR
Auke Kok
DIMENSIE
8,75 MB
BESTANDSNAAM
Oorlogsliefde.pdf

OMSCHRIJVING

In 1944 trouwde Corrie den Held met Nederlands meest beruchte landverrader: Anton van der Waals. Nooit heeft ze erover willen praten, maar in Oorlogsliefde doet ze eindelijk een boekje open. Zij hield van hem en ze wasm ervan overtuigd dat hij van haar hield. Zij was nog geen twintig, hij was twaalf jaar ouder en een charmante en vermogende baron die aan de goede kant stond. Dacht zij. Zijn verhalen kon ze niet controleren; het was oorlog. Het was te mooi om waar te zijn, dacht Corrie. Ze had gelijk. Anton van der Waals leverde talloze verzetslieden aan de Duitse bezetters uit, hij deinsde niet terug voor moord, maar hij zorgde goed voor zijn Corrie. En zij genoot. Tot de twijfel toesloeg en ze het vermoeden kreeg dat hij dubbelspel speelde en misschien een bedrieger, een verrader was. Maar toen kon ze niet meer terug. Sterker nog, ze moest zijn spel meespelen.

Wil je het boek lezen?Oorlogsliefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Auke Kok. Lezen Oorlogsliefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN