Troef-reeks - Te groot voor een pony

Troef-reeks - Te groot voor een pony - Stasia Cramer | Nextbestfoodprocessors.com

... gaat over een bang paard en over een meisje dat leert paardenfluisteren ... Te groot voor een pony, Stasia Cramer - Ebook ... ... . Cindy wordt te groot voor haar pony Zano. Vergelijken - Te groot voor een pony (Stasia Cramer) ISBN: 9789492333018 - Dit boek gaat over een bang paard en over een meisje dat leert paardenfluisteren Cindy wordt te groot voor haar pony Zano. Ze moet hem maar verkopen, vinden haar ouders. Als… Paardenboek in de Troef-reeks, bedoeld voor kinderen met een achterstand in de Nederlandse taal. De dertienjarige Cindy moet haar mooie, witte pony verkopen omdat ze t ... Te groot voor een pony | Van Tricht uitgeverij ... . De dertienjarige Cindy moet haar mooie, witte pony verkopen omdat ze te groot voor hem is geworden. Dat doet haar veel verdriet en om haar op te vrolijken kopen haar ouders daarom een groot paard voor haar. Op zoek naar artikelen van Troef-reeks? Artikelen van Troef-reeks koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Dit boek gaat over een bang paard en over een meisje dat leert paardenfluisteren Cindy wordt te groot voor haar pony Zano. Ze moet hem maar verkopen, vinden haar ouders. Als Wendy de nieuwe eigenaar wordt van Zano, is Cindy zo verdrietig dat ze besluit dat ze nooit meer paard wil rijden! Maar dan kopen de ouders van Cindy toch een paard voor haar: Tijger! De pony's worden er zelfs onrustig van. Ga maar terug naar huis. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Stasia Cramer
DIMENSIE
8,79 MB
BESTANDSNAAM
Troef-reeks - Te groot voor een pony.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek gaat over een bang paard en over een meisje dat leert paardenfluisterenCindy wordt te groot voor haar pony Zano. Ze moet hem maar verkopen, vinden haar ouders. Als Wendy de nieuwe eigenaar wordt van Zano, is Cindy zo verdrietig dat ze besluit dat ze nooit meer paard wil rijden! Maar dan kopen de ouders van Cindy toch een paard voor haar: Tijger! Zal Cindy dit mooie sterke dier ooit onder controle krijgen?Stasia Cramer houdt veel van dieren, vooral van paarden. Eigenlijk wilde ze dierenarts worden. Maar al gauw bleek dat ze niet tegen bloed kon. Toen bedacht ze dat ze beter over dieren kon schrijven. Ze heeft nu al meer dan 40 kinder- en jeugdboeken geschreven. Ze gaan bijna allemaal over paarden en over verliefdheid. Stasia organiseert ponykampen. Ze geeft ook lezingen op school.Voorin het boek is een lijstje met paardentermen plus verklaringen opgenomen.

Wil je het boek lezen?Troef-reeks - Te groot voor een pony in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stasia Cramer. Lezen Troef-reeks - Te groot voor een pony Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN