Het 17-dagendieet

Het 17-dagendieet - Mike Moreno | Nextbestfoodprocessors.com

...S. De bedenker van het dieet heet Mike Moreno, vandaar dat het ook wel het "Dr Mike dieet" wordt genoemd ... Ervaringen Het 17 Dagendieet? Het 17 Dagendieet reviews ... ... . Hij heeft verschillende universitaire studies gevolgd en is daarna zijn eigen geneeskunde praktijk begonnen in San Diego. Het 17-dagendieet valt onder de noemer koolhydraatarme diëten, omdat het dieet hierop gericht is. Wel last Dr. Mike perioden in waarin koolhydraten in beperkte mate zijn toegestaan. Cyclus 1: versnellen. Tijdens de eerste fase van het 17-dagendieet word er gestopt met het eten van ko ... Het 17 Dagendieet - Berichten | Facebook ... . Cyclus 1: versnellen. Tijdens de eerste fase van het 17-dagendieet word er gestopt met het eten van koolhydraten en is het de bedoeling dat het lichaam vet gaat ... Het 17-dagendieet. Tot 17-dagendieet bestaat uit vier delen en is bedoeld om in 17 dagen snel gewicht kwijt te raken, waarbij de eerste drie delen elk een periode van 17 dagen in beslag nemen. Het is dus geen plan van uitsluitend zeventien dagen, want de volgende delen zijn erop gericht om het streefgewicht te behalen en daarop te blijven. Het 17 Dagendieet, Utrecht (stad). 1,8 d. vind-ik-leuks. Klik rechts op 'Gratis E-Book' en download de Preview van Het 17 Dagen Dieet E-Book. Voor meer informatie, ervaringen en recepten bezoek je... Forumoverzicht Voeding, Gezondheid, Lifestyle, Sport, Afvallen 17 Dagen Dieet Ervaringen Forum 17 Dagendieet Dagboeken - starters hier aanmelden Starten met Het 17 Dagendieet Hier kun je dagboeken vinden van bezoekers die op dit moment Het 17 Dagendieet volgen. Het 17 Dagendieet, Utrecht (stad). 1,8 d. vind-ik-leuks. Klik rechts op 'Gratis E-Book' en download de Preview van Het 17 Dagen Dieet E-Book. Voor meer informatie, ervaringen en recepten bezoek je... Het 17-dage...

INFORMATIE

AUTEUR
Mike Moreno
DIMENSIE
10,82 MB
BESTANDSNAAM
Het 17-dagendieet.pdf

OMSCHRIJVING

Het lijkt zo gemakkelijk: minder suiker, meer groenten en fruit, en afvallen gaat vanzelf. Waarom worstelen er dan toch zoveel mensen met hun gewicht om vervolgens weer te vervallen in hun oude eetpatroon? Het 17-dagendieet is afwisselend en sluit geen voedingsmiddelen uit, waardoor het gemakkelijk vol te houden is. Het metabolisme krijgt geen kans te wennen, want na zeventien dagen volgt een andere cyclus en zijn de eerste resultaten bereikt. Deze bestseller is geschreven door een arts uit Amerika.

Wil je het boek lezen?Het 17-dagendieet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mike Moreno. Lezen Het 17-dagendieet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN