De weg naar liefde

De weg naar liefde - Hans Stolp | Nextbestfoodprocessors.com

... twee werelden: de uiterlijke wereld, en de innerlijke ... PDF Verslaafd aan liefde -De weg naar zelfacceptatie en geluk ... ... . De weg naar vergeving dekt vele lagen en vergt veel moed. Afgelopen week las ik een (oud) boek over vergeving waarin ik mezelf en mijn ervaringen herkende. Het heeft me geïnspireerd dit artikel te schrijven. Voordat vergeving als mogelijkheid tot heling op je pad komt, is er wel een en ander gebeurd. De weg naar vergeving doorloopt zeven stadia. Meebewegend op jouw geloofsgroei, voeren de koorden ... 20180630 De weg naar liefde (2) - Stichting de Heraut ... . Meebewegend op jouw geloofsgroei, voeren de koorden van liefde je mee op de weg naar het eeuwige geluk. Lees nog eens die verzen over Gods liefde. We denken het vaak beter te weten dan onze Vader. Maar als we in de Bijbel lezen hoe ver zijn liefde voor ons gaat, weten we dat we ons rustig kunnen voegen naar de Hand die ons leidt. Verdriet is de andere kant van liefde. Als we ons verdriet niet volledig voelen, zijn we niet in staat om de volle maat van onze liefde te ervaren. En ons door de liefde te laten leiden, zou ik daaraan willen toevoegen. Tot zo ver Joanna Macy. Verdriet als de weg naar liefde. Dat is wat ik mijn eigen leven heb ervaren....

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Stolp
DIMENSIE
10,68 MB
BESTANDSNAAM
De weg naar liefde.pdf

OMSCHRIJVING

De liefde, zegt Hans Stolp, is een onverwoestbare kracht, de sterkste kracht in het hele universum. In zijn boek beschrijft hij de weg waarlangs wij mensen tot een dergelijke krachtige liefde kunnen uitgroeien.Vanouds wordt van de liefde gezegd: hoe meer je ervan geeft, hoe meer je ontvangt. Wanneer je dit op je laat inwerken, komen er vragen op: hoe maak ik mij deze liefde eigen? Hoe kan ik ervoor zorgen dat zij in mij tot een onverwoestbare kracht wordt? En hoe word ik zo liefdevol dat ik niet moe word van het geven van liefde, maar juist sterker, krachtiger en milder?

Wil je het boek lezen?De weg naar liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Stolp. Lezen De weg naar liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN