Thuis in de Algarve

Thuis in de Algarve - Ellen van Herk | Nextbestfoodprocessors.com

...huis in de Algarve. 801 likes. Informatie over de romans die ik heb geschreven of nog ga schrijven en die zich afspelen in Portugal ... Dagboek Portugal (1): Veilig 'thuis' in de Algarve ... . De schrijfmachine van Ellen van Herk draait op volle toeren. Nog maar vijf maanden geleden vertelde ik je over haar eerste boek "Zwijgen is zilver" en nu is er alweer een tweede boek uit! In "Thuis in de Algarve" word je opnieuw meegenomen naar het zuiden van Portugal. Bestel Thuis in de Algarve van Ellen van Herk. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Info Beste THUIS-reiziger, We ... Boek: Thuis in de Algarve | Saudades de Portugal ... . Bestel Thuis in de Algarve van Ellen van Herk. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Info Beste THUIS-reiziger, We zijn blij je te mogen verwelkomen op de ondertussen 8ste THUISreis!In 2019 gaan we samen naar het het fantastische Portugal, meer bepaald Albufeira in de Algarve.. Tijdens de periode van 19 - 26 oktober zorgen wij voor een gevarieerd programma met excursies, Thuis-aflevering, Nederlandstalige begeleiding, Thuis-activiteiten en daarnaast zijn ook enkele van de ... 'Thuis in de Algarve, roman' door Ellen van Herk - Onze prijs: €18,46 - Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen Thuis in de Algarve. Na haar moeders dood ontdekt de Nederlandse Tessa dat haar vader een Portugees is. Impulsief besluit ze af te reizen naar de Algarve om hem te vinden. Ze komt daar in contact met de Engelse Viv, die op het landgoed van haar vader Jorge woont en via haar komt ze terecht op de schitterende Quinta Esteves in het dorpje Fabrica. Lees „Thuis in de Algarve Roman" door Ellen van Herk verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Na haar moeders dood ontdekt de Nederlandse Tessa dat haar vader een Portugees is. Impulsief besluit ze af te reizen naa... Huizenmarkt zakt in de Algarve. Samengevat; de procedure van de koop is stop gezet. Samen met onze architect gaan...

INFORMATIE

AUTEUR
Ellen van Herk
DIMENSIE
6,86 MB
BESTANDSNAAM
Thuis in de Algarve.pdf

OMSCHRIJVING

Na haar moeders dood ontdekt de Nederlandse Tessa dat haar vader een Portugees is. Impulsief besluit ze af te reizen naar de Algarve om hem te vinden. Ze komt in contact met de Engelse Viv, die op het landgoed van haar vader Jorge woont en via haar komt ze terecht op de schitterende Quinta Esteves in het dorpje Fabrica. Haar komst maakt nogal wat los. Al snel blijkt dat achter de mooie façade heel wat familiegeheimen schuil gaan en dat het leven op de Quinta lang niet zo mooi is als het lijkt. Vrijwel ieder lid van de familie heeft geheimen en door Tessa's komst dreigen er een aantal openbaar te worden. Als zij dan ook nog ontdekt dat een familielid betrokken is bij een ontvoering wordt het pas echt spannend. Tussen al deze verwikkelingen door ontstaat er ook nog iets moois tussen haar en Jorge' oudste zoon, maar wat als ze vertelt dat zij Jorge' dochter is?

Wil je het boek lezen?Thuis in de Algarve in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ellen van Herk. Lezen Thuis in de Algarve Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN