EFFEKTIEF OUDERSCHAP

EFFEKTIEF OUDERSCHAP - Gerards | Nextbestfoodprocessors.com

...-SD. Voor het onderzoek "Wat Werkt?" is deze opvoedinterventie aangepast aan de leerstijl van ouders met een verstandelijke beperking ... NCJ | Stevig Ouderschap erkend als effectief volgens ... ... . ... Werkgezelschap Ouderschap en Kinderwens. Curling ouderschap / curling ouders - Wat betekent dat? Het lijkt wel alsof ouders tegenwoordig bezorger over hun kroost zijn, dan ooit. ... Effectief communiceren met kinderen Loslaten en afhankelijkheid Opgroeien in een homohuwelijk Loslaten, hoe moeilijk is het. Bronvermelding. Conclusie: als in 109 gezinnen Stevig Ouderschap wordt aangeboden en daarmee wordt één geval van kindermishandeli ... Effectief ouderschap ten tijde van Corona ... . Bronvermelding. Conclusie: als in 109 gezinnen Stevig Ouderschap wordt aangeboden en daarmee wordt één geval van kindermishandeling voorkomen is al winst gemaakt Kosten Stevig Ouderschap €13.802.000,- Stevig Ouderschap is kosten-effectief bij een success-rate van 0,9% ouderschap. effectief ouderschap te vinde in ppt dia 12 effectief ouderschap is niet het meebewegen met de ontwikkeling van het kind, maar het vinden van en Ouderschap blijft in Rotterdam Rotterdam telde in 2013 maar liefst 185.000 kinderen van gescheiden ouders. 10% van alle scheidingen mondt uit in een vechtscheiding. De ernstige gevolgen en hoge maatschappelijke kosten van vechtscheidingen ondersteunen het belang van goede samenwerking in de Rotterdamse keten. Hiertoe werken de gemeente Rotterdam, Horizon Jeugdzorg en Onderwijs, Flexus ......

INFORMATIE

AUTEUR
Gerards
DIMENSIE
4,16 MB
BESTANDSNAAM
EFFEKTIEF OUDERSCHAP.pdf

OMSCHRIJVING

Opvoeden: kun je dat leren uit een boekje?Voor een klein stukje, ja! Heel veel ervaring hebben ouders natuurlijk vanzelf opgedaan. Bijvoorbeeld doordat ze zelf kind zijn geweest. En door dagelijks met hun kinderen om te gaan. Maar ook door een boek te lezen, kan men nieuwe mogelijkheden en gezichtspunten ontdekken. Dit boek helpt daarbij door ouders concrete en praktische manieren aan te bieden om met bepaald gedrag van kinderen om te gaan. Met leuke illustraties van kinderen van alle leeftijden.Het is zowel een lees als werkboek.

Wil je het boek lezen?EFFEKTIEF OUDERSCHAP in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerards. Lezen EFFEKTIEF OUDERSCHAP Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN