Boeddhistische wijsheden

Boeddhistische wijsheden - nvt | Nextbestfoodprocessors.com

...als een schaduw die ons nooit verlaat. 1000 Boeddhistische Wijsheden, Christian Vandekerkhove De titel alleen al zal kopers aantrekken denk ik ... Lama Ganchen overleden - Boeddhistisch Dagblad ... . Voeg daarbij dat het een klein, keurig uitgegeven boekje is - heel geschikt als cadeau voor elke spiritueel geïnteresseerde - en je hebt bij voorbaat al een bestseller. Over deze 31 wijsheden, gebaseerd op Japanse spreekwoorden, moet je soms even iets langer nadenken. Lees ze goed, schrijf degene die je aanspreken op en bovenal: vergeet ze niet! Als een probleem opgelost kan worden, is het niet de moeite w ... Boeddha: 112 Citaten, quotes en wijsheden - Citaten.NET ... . Lees ze goed, schrijf degene die je aanspreken op en bovenal: vergeet ze niet! Als een probleem opgelost kan worden, is het niet de moeite waard om je druk om te maken. Als het niet opgelost kan worden, heeft het geen zin om je er druk om te maken. Een boek vol wijsheden heet dan ook een pil. theo koopmanschap. 12 maart 2018 om 22:23 . Dag Mark, Wat mooi wat je doet. Een positief gebruik van het internet. Al een paar weken ontvang ik de dagspreuken. Ook heb ik met een gelukje de scheurkalender, die ik heel laat. Zen quotes : Boeddhistische wijsheden. Door Loca gepubliceerd op Wednesday 09 September 22:52 . Zen Spreuken , Boeddhistische citaten . Advies is wat we vragen terwijl we het antwoord al weten. Tevreden zijn met weinig is moeilijk. Tevreden zijn met veel is onmogelijk....

INFORMATIE

AUTEUR
nvt
DIMENSIE
4,9 MB
BESTANDSNAAM
Boeddhistische wijsheden.pdf

OMSCHRIJVING

Een bijzondere verzameling boeddhistische wijsheden.Wie mooi spreekt, maar niet naar zijn woorden handelt, is als een mooie bloem zonder geur.Verzameld door Hans Keizer. Met fraaie illustraties van Will Berg.

Wil je het boek lezen?Boeddhistische wijsheden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur nvt. Lezen Boeddhistische wijsheden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN