Onder De Ombu-Boom

Onder De Ombu-Boom - Santa Montefiore | Nextbestfoodprocessors.com

...okker Paco Solanas, en een Iers plattelandsmeisje, Anna Het boek Onder de ombu-boom, geschreven door Santa Montefiore, koopt u bij Boeken ... Onder de ombu-boom: Santa Montefiore - Boeken Taske ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 In Onder de ombu-boom van Santa Montefiore wordt de levenslustige en vrolijke Sofia, dochter van een rijke Argentijnse paardenfokker en een Iers plattelandsmeisje, verliefd op haar neef Santi. Maar ze weten beiden dat, hoewel zij wellicht voor elkaar bestemd zijn, zij elkaar nooit zullen krijgen. Onder de Ombu-boom. Tussen de ongetemde Sofia en haar neef Santi groeit meer dan vriendschap, en meer dan een familieband... Santa Mont ... Onder de ombu-boom van Santa Montefiore | Boek en ... ... . Onder de Ombu-boom. Tussen de ongetemde Sofia en haar neef Santi groeit meer dan vriendschap, en meer dan een familieband... Santa Montefiore. Sofia Solanas is de dochter van de rijke Argentijnse paardenfokker Paco Solanas en een Iers plattelandsmeisje, Anna Melody O'Dwyer. 19 aanbiedingen in mei - Koop en verkoop santa montefiore onder de ombu boom eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Read in March, 2011 Santa Montefiore (1970) debuteerde met Onder de ombu-boom. In de jaren negentig woonde ze in Buenos Aires, de geboorteplaats van haar moeder. Daar schreef ze dit debuut. Sofia Solanas wordt geboren als dochter van Paco Solanas in Argentinië. Haar oom Alejandro fokt pony 's... Onder de Ombu-boom EBOOK. Auteur:Santa Montefiore. Nederlands; Meulenhoff Boekerij B.V. juli 2011; EPUB met digitaal watermerk; Samenvatting. Sofia Solanas is de dochter van de rijke Argentijnse paardenfokker Paco Solanas, en een Iers plattelandsmeisje, Anna Melody Dwyer. 'Onder de ombu-boom, Tussen de ongetemde Sofia en haar neef Santi groeit meer dan vriendschap, en meer dan een familieband...' door Santa Montefiore - Onze prijs: €12,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Onder de ombu-boom - Santa Montefiore - Paperback. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Onder de ombu-boom; Onder de ombu-boom E-BOOK Tussen de ongetemde Sofia en haar neef Santi groeit meer dan vriendschap, en meer dan een familie...

INFORMATIE

AUTEUR
Santa Montefiore
DIMENSIE
5,21 MB
BESTANDSNAAM
Onder De Ombu-Boom.pdf

OMSCHRIJVING

Een prachtige roman over de verboden liefde tussen twee jonge mensen tegen de achtergrond van de Argentijnse pampa's.‘Ik kan niet aan Argentinië denken zonder dat het beeld van die knoestige boom, wijs en alwetend als een orakel, zich aan mijn bewustzijn opdringt. Ik weet dat het onmogelijk is het verleden te doen herleven, maar in het web van zijn oude takken liggen al mijn herinneringen en hoop voor de toekomst besloten. De ombu is al die tijd hetzelfde gebleven, als een steen in het midden van een rivier, terwijl de wereld eromheen is veranderd.’Zo begint het verhaal van Sofia Solanas, dochter van de rijke Argentijnse paardenfokker Paco Solanas, en een Iers plattelandsmeisje, Anna Melody O’Dwyer. Anna heeft nooit helemaal kunnen aarden op Santa Catalina, de familieranch. Ze heeft altijd het idee gehad niet goed genoeg te zijn bevonden door de familie Solanas.Haar liefhebbende maar eenvoudige ouders ziet ze de eerste jaren van haar huwelijk niet, bang dat zij haar ten schande zullen maken. Na twee zonen krijgt Anna een dochter, maar deze dochter, met haar mengeling van Argentijns en Iers bloed, is niet bepaald een dame. Haar wildheid, en haar schoonheid, maken haar zeer geliefd bij iedereen, behalve bij haar moeder. De levenslustige en vrolijke Sofia botst vaak met de diepgelovige Anna, die in alles de wil van God ziet. De band die Sofia met haar vader heeft pijnigt Anna. Sofia windt haar vader om haar vinger, en mag van hem zelfs een polowedstrijd spelen. Sofia is dol op paardrijden en heel bedreven in de edele polosport – een sport voor mannen. Zij speelt vaak met haar broers en neven.Santi, de zoon van Paco’s broer, vindt Sofia erg amusant. Haar ongetemdheid en haar plotselinge uitbarstingen maken haar heel anders dan andere meisjes. En langzaam beginnen hem ook andere verschillen op te vallen. Tussen Sofia en Santi groeit meer dan vriendschap, en meer dan een familieband… Ze weten beiden dat zij wellicht voor elkaar bestemd zijn, maar elkaar nooit zullen krijgen.

Wil je het boek lezen?Onder De Ombu-Boom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Santa Montefiore. Lezen Onder De Ombu-Boom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN