Het liefdesatoom

Het liefdesatoom - Maria Hetty van den Berg | Nextbestfoodprocessors.com

... renovatie voltooit van een boerenhuis in Italië, ontmoet ze haar grote liefde, Fert ... Maria Hetty van den Berg | Auteur ... . In Amsterdam ontwikkelt de verhouding zich niet zoals ze verwacht. Plotseling komt ze in een nachtmerrie terecht: ze wordt ... Het liefdesatoom bestaat uit een proloog en daarna volgen drie delen met elk een stukje uit het leven van slachtoffer en dader en hoe nauw ze verbonden zijn met elkaar. Het verhaal begint romantisch en idyllisch, maar verandert daarna in een echte thriller. Het romantische gedeelte had voor mij iets korter mogen zijn. Bestel Het liefdesato ... Het Liefdesatoom by Maria Hetty van den Berg ... . Het romantische gedeelte had voor mij iets korter mogen zijn. Bestel Het liefdesatoom Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Het liefdesatoom (eBook) Het liefdesatoom is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Het liefdesatoom PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Het liefdesatoom. Als Mara de renovatie voltooit van een boerenhuis in Italië, ontmoet ze haar grote liefde, Fert....

INFORMATIE

AUTEUR
Maria Hetty van den Berg
DIMENSIE
4,37 MB
BESTANDSNAAM
Het liefdesatoom.pdf

OMSCHRIJVING

Als Mara de renovatie voltooit van een boerenhuis in Italië, ontmoet ze haar grote liefde, Fert. In Amsterdam ontwikkelt de verhouding zich niet zoals ze verwacht. Plotseling komt ze in een nachtmerrie terecht: ze wordt ontvoerd en opgesloten. Wie is deze dader? Wat wil hij? Hij gaat te werk volgens een duidelijk plan, maar het pakt anders uit. Voor Mara ontvouwt zich langzaam maar zeker de ware toedracht en ze neemt zelf initiatief om hem te ontmaskeren… In deze spannende psychologische thriller staat de relatie tussen dader en slachtoffer centraal.

Wil je het boek lezen?Het liefdesatoom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maria Hetty van den Berg. Lezen Het liefdesatoom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN