Het kangoeroehuis

Het kangoeroehuis - Gerda van Wageningen | Nextbestfoodprocessors.com

...nen ... Het kangoeroehuis. [Gerda van Wageningen] -- Een vijftigjarige vrouw krijgt bij de problemen van de overgang ook nog te maken met een inwonende schoonmoeder en stiefdochter ... Het Kangoeroehuis - Gerda van Wageningen (1998) - BoekMeter.nl ... . Home. WorldCat Home About WorldCat Help. Search. Search for Library Items Search for Lists Search for ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, WAGENINGEN, GERDA VAN - Het kangoeroehuis. Roman. Het kangoeroehuis Gerda van Wageningen. Het kangoeroehuis Gerda van Wageningen. Ebook . Vijftig jaar is voor veel vrouwen een moeilijke leeftijd. Vaak hebben zij de zorg voor een gezin, maar ook voor de generatie boven ... Het kangoeroehuis van Gerda van Wageningen | Boek en ... ... . Het kangoeroehuis Gerda van Wageningen. Ebook . Vijftig jaar is voor veel vrouwen een moeilijke leeftijd. Vaak hebben zij de zorg voor een gezin, maar ook voor de generatie boven hen: ze functioneren als een soort buffer. Sari Tromp Evers heeft op haar ... Het woord 'schip' kan bijvoorbeeld de volgende verwante termen hebben: 'boot', 'vaartuig' en 'jacht'. De synoniemen database van Ensie bevat meer dan 56.600 synoniemen en waar mogelijk worden verwante gezegden, spreekwoorden getoond. Het boek Het Kangoeroehuis van de auteur Gerda Van Wageningen is 4 maal gevonden, 2 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Het Kangoeroehuis" is nieuw te koop vanaf € 4,99 bij Bol.com. "Het Kangoeroehuis" is tweedehands te koop vanaf € 4,00 bij www.deboekenhoeve.nl. Nieuwe oudere wil kangoeroehuis. Senioren van nu willen greep op hun leven houden. Ze geven er de voorkeur aan langer zelfstandig te wonen, het oude verzorgingstehuis is uit.... Koop nu Het kangoeroehuis van Gerda van Wageningen bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Het kangoeroehuis Gerda van Wageningen • ebook • epub. Samenvatting . Vijftig jaar is voor veel vrouwen een moeilijke leeftijd. Vaak hebben zij de zorg voor een gezin, maar ook voor de generatie boven hen: ze functioneren als een soort buffer....

INFORMATIE

AUTEUR
Gerda van Wageningen
DIMENSIE
7,4 MB
BESTANDSNAAM
Het kangoeroehuis.pdf

OMSCHRIJVING

Vijftig jaar is voor veel vrouwen een moeilijke leeftijd. Vaak hebben zij de zorg voor een gezin, maar ook voor de generatie boven hen: ze functioneren als een soort buffer. Sari Tromp Evers heeft op haar vijftigste een wankel evenwicht bereikt tussen zichzelf wegcijferen en voorzichzelf opkomen. Als zij vlak na haar verhuizing haar schoonmoeder en stiefdochter in huis moet opnemen, wordt het haar te veel. Tot overmaat van ramp heeft de overgang zich aangekondigd. Hoe gaat Sari daarmee om? De vriendschap met Truus blijkt goud waard.

Wil je het boek lezen?Het kangoeroehuis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerda van Wageningen. Lezen Het kangoeroehuis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN