Ongewenst kind

Ongewenst kind - Karin Peters | Nextbestfoodprocessors.com

....nl vind je betrouwbare adviezen over opvoeden en opgroeien ... Opvoeden van jonge kinderen: Ongewenst gedrag ... . Lees meer! Tijd om het meedenkverhaal over ongewenst kinderloos zijn af te ronden. De afgelopen tijd konden jullie hier helpen met dit probleem omdenken. ... Ik denk dat je allang moeder bent, maar helaas eentje zonder eigen kind. Er zijn heel veel vrouwen met kinderen, die zich zo "mogen" noemen maar het helemaal niet zijn. Ongewenst gedrag: hoe reageren? Mijn kind is stout... Hoe vaak hoor ik niet in mijn praktijk : mijn kind is s ... Het ongewenste kind - Verken je geest ... ... Hoe vaak hoor ik niet in mijn praktijk : mijn kind is stout, mijn kind is onhandelbaar, mijn kind is… Het kind in kwestie zit vaak geplet tussen zijn imposante ouders, en hoort een heleboel oordelen op hem neerdalen. Hoe meer oordelen, hoe kleiner het zich maakt. Het krimpt als een garnaal ... Jan-Cees Butter Het ongewenste kind. Gesproken boek . Informatie over de ontwikkeling en sportcarrière van de Portugese profvoetballer Cristiano Ronaldo (1985). Genre Non-Fictie Onderwerpen Sport en Spel, Clubs - Spelers, Ronaldo, Cristiano Taal Nederlands Ook beschikbaar als Gedrukt boek. Ongewenst zwanger Door falen van anticonceptie en andere redenen kan het voorkomen dat men ongewenst zwanger raakt. Dit is voor velen een grote schok. Een ongewenste zwangerschap eindigt in sommige gevallen in een wel gewenste maar ongeplande zwangerschap en in andere gevallen kiest men voor abortus. De zwangerschap uitdragen en je kind zelf opvoeden. Als je ervoor kiest om je zwangerschap uit te dragen en je kind alleen of samen met je partner op te voeden, is het goed om snel een afspraak te maken bij de verloskundige.Je kunt een verloskundigenpraktijk bij jou in de buurt bellen om een afspraak te maken voor een intakegesprek....

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Peters
DIMENSIE
11,67 MB
BESTANDSNAAM
Ongewenst kind.pdf

OMSCHRIJVING

De zakenreisjes van Eric naar Parijs blijken een heel andere achtergrond te hebben dan zijn vrouw Marline ooit had gedacht. Is hun huwelijk daartegen bestand? Eric van Zweeden reist regelmatig naar Parijs voor zaken. De laatste maanden is Eric echter veranderd en gedraagt hij zich afstandelijk. Marline vraagt zich af wat er is. Als hun dochter Lindy een ongeluk krijgt en Marline Eric dringend nodig heeft, kan ze hem niet bereiken. Bij navraag op de zaak blijkt dat hij vrije dagen heeft opgenomen... Dan komt het hoge woord eruit: hij heeft een zoon en de moeder van de jongen is ongeneeslijk ziek. De jongen komt naar Nederland, maar daarmee is het probleem opgelost, integendeel! Kunnen Eric en Marline ooit nog in harmonie met elkaar leven?

Wil je het boek lezen?Ongewenst kind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Peters. Lezen Ongewenst kind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN