Leerlingen met een specifieke hulpvraag

Leerlingen met een specifieke hulpvraag - Pyt Nauta | Nextbestfoodprocessors.com

...Pyt; Giesing, Marinus. 5.00 gemiddelde beoordeling • 2 ratings door GoodReads ... Zorg voor leerlingen - Kbs De Spoorzoeker ... . Uitgever: Athenaeum Uitgeverij, 2017. Editie: Hardcover. Taal: Nederlands. Prijzen zijn inclusief standaard verzendkosten naar Verenigde Staten. Een intelligentie-onderzoek is een onderzoek waarbij we de cognitieve capaciteiten van de leerling in kaart brengen, met behulp van een intelligentietest. Na het onderzoek willen we op basis van het intelligentieprofiel, het intelligentieniveau en de achtergrondinformatie de ondersteuningsvraag beantwoorden. Ook geven we dan handelingsadviezen mee. Leerlingen met een zware problematie ... Leerlingen met een specifieke hulpvraag - Nauta & Giesing ... . Ook geven we dan handelingsadviezen mee. Leerlingen met een zware problematiek behoren niet tot de doelgroep. Wij raden u aan dit te bespreken met de leerkracht van groep 8. De leerkracht van groep 8 van de basisschool bepaalt of een leerling in aanmerking komt voor deelname aan het project. Deze opdrachten zijn veelzijdig en dagen de leerlingen op een andere manier uit. Binnen VierKeerWijzer kunnen leerlingen de opdrachten verwerken op hun eigen niveau. Daarnaast bieden we als school voor meer- en hoogbegaafden leerlingen met een specifieke hulpvraag de trajectklas....

INFORMATIE

AUTEUR
Pyt Nauta
DIMENSIE
5,59 MB
BESTANDSNAAM
Leerlingen met een specifieke hulpvraag.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek met de titel 'Leerlingen met een specifieke hulpvraag' heeft subtitel 'achtergronden van en tips voor de omgang met'is geschreven door Giesing Marinus, geschreven door Nauta Pyt en geillustreerd door Wind Wartena Elbrich.

Wil je het boek lezen?Leerlingen met een specifieke hulpvraag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pyt Nauta. Lezen Leerlingen met een specifieke hulpvraag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN