Het kangoeroehuis

Het kangoeroehuis - Gerda van Wageningen | Nextbestfoodprocessors.com

...taris kan de eigendomsverhouding worden vastgelegd, ook indien meerdere personen eigenaar zijn ... Het Kangoeroehuis - Gerda van Wageningen (1998) - BoekMeter.nl ... . Kangoeroehuis (Hardcover). Vijftig jaar is voor veel vrouwen een moeilijke leeftijd. Vaak hebben zij de zorg voor een gezin, maar ook voor de generatie... Het kangoeroehuis. Gerda van Wageningen. ISBN: 9789059778825 Uitgeverij: Z&K Uitvoering: Book Omvang: 181 pagina's Verschijningsdatum: 06-09-2013 Taal: Nederlands Genre: Vijftig jaar is voor veel vrouwen een moeilijke leeftijd. Het kangoeroehuis. Vijftig jaar is voor veel vrouwen een moeilijke leeftijd. Vaak hebben zij ... Het kangoeroehuis van Gerda van Wageningen | Boek en ... ... . Het kangoeroehuis. Vijftig jaar is voor veel vrouwen een moeilijke leeftijd. Vaak hebben zij de zorg voor een gezin, maar ook voor de generatie boven... Lees „Het kangoeroehuis" door Gerda van Wageningen verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Vijftig jaar is voor veel vrouwen een moeilijke leeftijd. Vaak hebben zij de zorg voor een gezin, maar ook voor de gener... Met het merk Zimmo bundelen we meer dan 140.000 vastgoedzoekertjes op onz...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerda van Wageningen
DIMENSIE
4,94 MB
BESTANDSNAAM
Het kangoeroehuis.pdf

OMSCHRIJVING

Vijftig jaar is voor veel vrouwen een moeilijke leeftijd. Vaak hebben zij de zorg voor een gezin, maar ook voor de generatie boven hen: ze functioneren als een soort buffer. Sari Tromp Evers heeft op haar vijftigste een wankel evenwicht bereikt tussen zichzelf wegcijferen en voorzichzelf opkomen. Als zij vlak na haar verhuizing haar schoonmoeder en stiefdochter in huis moet opnemen, wordt het haar te veel. Tot overmaat van ramp heeft de overgang zich aangekondigd. Hoe gaat Sari daarmee om? De vriendschap met Truus blijkt goud waard.

Wil je het boek lezen?Het kangoeroehuis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerda van Wageningen. Lezen Het kangoeroehuis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN