Schemering boven Shanghai

Schemering boven Shanghai - Tao Yue | Nextbestfoodprocessors.com

...terugkeert naar haar geboortestad Shanghai ... Schemering boven Shanghai, | 9789044532838 | Boek ... ... . Recensie Schemering boven Shanghai door Pierre Peeters Clash tussen culturen! Ik mocht voor Boeken toer, lezen en recenseren van boeken van onbekende schrijvers Schemering boven Shanghai, het debuut van Yue Tao lezen en recenseren. Ik kende deze auteur nog niet en had evenmin verwachtingen bij dit boek. Ik stond open voor iets nieuws. Nachtelijk Shanghai slokt haar op en leidt haar naar het werkelijke verhaal over haar ouders. Wreder en hartverscheurender dan dat ze ... Recensie van AttieDotinga62 over Schemering boven Shanghai ... ... . Wreder en hartverscheurender dan dat ze zich ooit had kunnen voorstellen. Bureau ISBN - Schemering boven Shanghai 'Schemering boven Shanghai' is geen gemakkelijk boek om lekker onderuitgezakt te lezen. Nee, het vergt inspanning en je moet soms echt doorzetten om vooruit te komen. Het is een vaag en mysterieus verhaal en ik vond het lastig om mezelf in te leven. Ik had ook nog nooit gehoord van het fenomeen krekelgevechten. Schemering boven Shanghai is haar debuutroman, die als Red Cricket in China verscheen. Ze werkt nu aan een vervolg dat zich in Nederland afspeelt. Het verhaal In augustus 2010 keert Yang Lan (33) na een verblijf van tien jaar in Nederland terug naar Shanghai. Ze trekt in bij de oude oom en tante die haar hebben opgevoed. In haar jeugd Schemering boven Shanghai, door Yue Tao Samenvatting Na tien jaar in Amsterdam heeft Lan genoeg van haar baan en gaat terug naar haar geboorteplaats Shanghai. Alles herinnert haar aan haar jeugd, maar één vraag komt steeds terug: waar liggen haar roots? Na tien jaar in Amsterdam te hebben... Yue Tao (Shanghai, 1976) is een Chinees-Nederlandse schrijfster en publiciste. Haar debuutroman Schemering boven Shanghai gaat over een Chinese vrouw die in Shanghai de geheimen uit haar familiegeschiedenis ontrafelt.. Yue Tao groeide op in Shanghai, waar ze een bachelor haalde aan de Fudan-universiteit.Over haar jeugd sc...

INFORMATIE

AUTEUR
Tao Yue
DIMENSIE
10,38 MB
BESTANDSNAAM
Schemering boven Shanghai.pdf

OMSCHRIJVING

Na tien jaar in Amsterdam heeft Lan genoeg van haar baan en gaat terug naar haar geboorteplaats Shanghai. Alles herinnert haar aan haar jeugd, maar één vraag komt steeds terug: waar liggen haar roots?Na tien jaar in Amsterdam te hebben gewoond, heeft Lan genoeg van haar baan en gaat ze terug naar haar geboorteplaats Shanghai. Alles van de stad herinnert haar aan haar jeugd, maar één vraag komt steeds terug: waar liggen haar roots? Nachtelijk Shanghai slokt haar op en leidt haar naar het werkelijke verhaal over haar ouders. Wreder en hartverscheurender dan dat ze zich ooit had kunnen voorstellen.

Wil je het boek lezen?Schemering boven Shanghai in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tao Yue. Lezen Schemering boven Shanghai Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN