Het magische receptenboek van Bakkerij Bliss

Het magische receptenboek van Bakkerij Bliss - Kathryn Littlewood | Nextbestfoodprocessors.com

...taarten. Het magische receptenboek van Bakkerij Bliss - Kathryn Littlewood 'Magma in de muffins' Door Bas Maliepaard Trouw Boeken, 30 juni 2012 Vorige ... Bakkerij Bliss 1 - Het magische receptenboek van Bakkerij ... ... . Als Roos haar moeder een bliksemschicht door een kom cakebeslag ziet scheppen, weet ze het zeker: haar ouders zijn toverbakkers. Het magische receptenboek van Bakkerij Bliss Alle ingrediënten voor een betoverend verhaal! De ouders van Roos, Tijm, Dille en Leintje runnen een magische bakkerij in het stadje Rampenburg. Met behulp van een geheimzinnig kookboek, dat al eeuwen in de familie is, bakken ze de meest betoverende koekjes en taarten. Als hun ouders een tijd ... bol.com | Bakkerij Bliss 1 - Het magische receptenboek van ... ... . Met behulp van een geheimzinnig kookboek, dat al eeuwen in de familie is, bakken ze de meest betoverende koekjes en taarten. Als hun ouders een tijdje de stad uit moeten, krijgt Roos de sleutel van de ... Het magische receptenboek van Bakkerij Bliss Alle ingrediënten voor een betoverend verhaal! De ouders van Roos, Tijm, Dille en Leintje runnen een magische bakkerij in het stadje Rampenburg. Met behulp van een geheimzinnig kookboek, dat al eeuwen in de familie is, bakken ze de meest betoverende koekjes en taarten. Het magische receptenboek van bakkerij Bliss eigenlijk heet het: Bakkerij Bliss. De schrijver is Engels, ze heet: Kathryn Littlewood. De uitgeverij is: in Nederland Van Holkema & Warendorf. En in Engeland: Lannoo.. Het boek bakkerij Bliss gaat over een magisch receptenboek. Het magische receptenboek van Bakkerij Bliss Alle ingrediënten voor een betoverend verhaal! De ouders van Roos, Tijm, Dille en Leintje runnen een magische bakkerij in het stadje Rampenburg. Met behulp van een geheimzinnig kookboek, dat al eeuwen in de familie is, bakken ze de meest betoverende koekjes en taarten. 'Het magische receptenboek van Bakkerij Bliss' door Kathryn Littlewood - Onze prijs: €7,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Het magische receptenboek van Bakkerij bliss. Het magische receptenboek van Bakkerij Bliss Alle ingrediënten voor een betoverend verhaal! De ouders van Roos, Tijm, Dille en Leintje runnen een magische bakkerij in het stadje Rampenburg. Met behulp van een geheimzinnig kookboek, dat al eeuwen in de fa...

INFORMATIE

AUTEUR
Kathryn Littlewood
DIMENSIE
5,3 MB
BESTANDSNAAM
Het magische receptenboek van Bakkerij Bliss.pdf

OMSCHRIJVING

De ouders van Roos, Millie, Tijm en Dille runnen een magische bakkerij met behulp van een magisch kookboek. Als hun ouders een tijdje de stad uit moeten, krijgt Roos de sleutel van de voorraadkamer waarin het kookboek wordt bewaard. Ze mogen de deur alleen in noodgevallen openen, want er mag absoluut geen magie vrijkomen. Wanneer ze toch experimenteren met wat magische recepten, belanden de kinderen in maffe situaties. Maar met de tovertaart waarmee ze denken alles terug te kunnen draaien, zetten ze het stadje pas echt op zijn kop. Dan staat er ineens een vrouw op de stoep die beweert dat ze hun tante Lilian is. Dille geeft de sleutel van de voorraadkamer aan tante Lilian, zodat zij een recept kan maken dat alles teniet kan doen. Maar is tante Lilian wel te vertrouwen?

Wil je het boek lezen?Het magische receptenboek van Bakkerij Bliss in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kathryn Littlewood. Lezen Het magische receptenboek van Bakkerij Bliss Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN