Over goden en reuzen

Over goden en reuzen - Simone Kramer | Nextbestfoodprocessors.com

...r wie weet precies wie Loki is, of Ymir? Wie wonen er in Midgard, en waar is het Walhalla? De eeuwenoude Edda vertelt over het ontstaan van de wereld, de strijd tussen reuzen en goden, en de sinds lang voorspelde ondergang van alles: Ragnarok ... Ebook ePUB: Over goden en reuzen - geschreven door Simone ... ... . En natuurlijk over wat daartussenin gebeurde. Reuzen en Goden kwamen ook niet erg goed overeen. Het kon niet anders dan op een drama uitlopen. Net zoals de Oude Grieken hun Olympusberg hadden waarop de goden toekeken op de mensen en zich er naar believen tussen mengden of hun twisten met handige listen beslechtten, zo hebben ook de Oude Scandinaviërs hun goden met als oppergod Odin. Over goden en reuzen van Simone Kramer (boek, gebonden, ISBN 9789021673202). De Noordse mythologie zit vol woeste reuzen, sluwe goden en mysterieuze werelden. Van Thor en Odin hebben de meeste... Over goden en reuzen. Designed in NORWAY Lev ... Bestel Over goden en reuzen van Simone Kramer voordelig ... ... . Over goden en reuzen van Simone Kramer (boek, gebonden, ISBN 9789021673202). De Noordse mythologie zit vol woeste reuzen, sluwe goden en mysterieuze werelden. Van Thor en Odin hebben de meeste... Over goden en reuzen. Designed in NORWAY Levering 2-3 Werkdagen € 0,00 Kies uw kleur. Kies uw maat. Toevoegen aan mandje. Gratis verzending (afhankelijk van de regio) Vanaf €100,00; 14 dagen om te ruilen. Vandaag besteld. Binnen 2 a 3 werkdagen bij jou thuis; Click ......

INFORMATIE

AUTEUR
Simone Kramer
DIMENSIE
8,98 MB
BESTANDSNAAM
Over goden en reuzen.pdf

OMSCHRIJVING

Dit ebook is alleen te lezen via de bol.com Kobo app.De Noordse mythologie zit vol woeste reuzen, sluwe goden en mysterieuze werelden. Van Thor en Odin hebben de meeste mensen wel gehoord, maar wie weet precies wie Loki is, of Ymir? Wie wonen er in Midgard, en waar is het Walhalla? De eeuwenoude Edda vertelt over het ontstaan van de wereld, de strijd tussen reuzen en goden, en de sinds lang voorspelde ondergang van alles: Ragnarok. En natuurlijk over wat daartussenin gebeurde. Simone Kramer maakte een hervertelling van deze spannende verhalen voor kinderen, maar ook volwassenen zullen ervan genieten. Met prachtige kleurenillustraties van Els van Egeraat.

Wil je het boek lezen?Over goden en reuzen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simone Kramer. Lezen Over goden en reuzen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN