DWARS DOOR GROENLAND

DWARS DOOR GROENLAND - Ronald Naar | Nextbestfoodprocessors.com

...ven Nijs route als de Eddy Merckx route passeren langs deze kuitenbijter ... GR 129 Dwars door België | Vlaanderen | Grote Routepaden ... . Bereikbaar via knooppunt 65 naar 05. De Houwaartse berg is ook opgenomen in het parcours van de wielerwedstrijd "Dwars Door Het Hageland". Vertalingen van 'dwars door' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. De loopwedstrijd "Dwars door BEKEGEM" is gewoon een fantastische ervaring waar je in een landelijke omgeving. een prachtige wedstrijd kan meepikken met toffe mensen en een degelijk ... Dwars door Groenland, Naar Ronald | Boeken Website.nl ... . een prachtige wedstrijd kan meepikken met toffe mensen en een degelijke organisatie. De wedstrijd maakt deel uit van het Runningcenter-criterium van het Houtland. Noorwegen staat bekend om de overweldigende natuur en de vele fjorden die diep het land binnendringen. Tijdens deze rondreis reis je door het indrukwekkende fjordengebied en maak je kennis met het Lysefjord, Hardangerfjord, Sognefjord en Geirangerfjord. De reis wordt afgesloten met een overnachting in het centrum van Oslo. Je reist met eigen auto en op de heen- en terugreis hebben wij de ... Onlangs heb ik de route Dwars door Gelderland afgerond. Een serie van 25 letterboxen en een bonus die loopt van Hierden aan het Veluwemeer tot aan 's Heerenberg aan de Duitse Grens. De totale afstand bedraagt ongeveer 165 km. Zoals de naam al aangeeft loopt deze route dwars door de provincie Gelderland. In deze blog wil ik jullie iets vertellen over mijn ervaringen met deze tocht. De caches ... De wandelroute Dwars door Gelderland is een meerdaagse wandeling van 165 km in 25 etappes. De wandeling start bij de monding van de Hierdense beek aan de rand van het Veluwemeer, loopt door uitgestrekte Veluwse natuurgebieden, over elegante landgoederen, door kleinschalige landschappen en langs de rivier de Oude IJssel....

INFORMATIE

AUTEUR
Ronald Naar
DIMENSIE
12,37 MB
BESTANDSNAAM
DWARS DOOR GROENLAND.pdf

OMSCHRIJVING

Dwars door GroenlandDrie mensen hebben eenzelfde droom: in de voetsporen van de beroemde Noorse ontdekkingsreiziger Fridtjof Nansen de ijskap van Groenland op ski's oversteken. Min of meer toevallig leren ze elkaar kennen en besluiten samen het avontuur van hun leven te ondernemen.Na een minutieuze voorbereiding begint op 12 april 1997 de overlevingstocht met een dropping in het Oost-Groenlandse kustgebergte. Allereerst wordt daar de berg Gunnbjörn Fjeld beklommen, die met 3693 m de hoogste van het gehele noordpoolgebied is. Vervolgens beginnen Coen Hofstede, Ekon Hartog en Ronald Naar aan de bijna duizend kilometer lange ski- en klimtocht die niemand ooit eerder heeft ondernomen. Geen eenvoudige opgave: het drietal moet in zeer ijle lucht spletenrijke gletsjers passeren en stormen met een afkoelend effect van -65 C trotseren. Op speciale sleden voeren de expeditieleden 135 kilo bagage mee, waaronder voedsel en brandstof voor twee maanden. En ze weten: mochten zich ongevallen of voedseltekorten voordoen, dan is er geen uitzicht op hulp. Snelheid is daarom van levensbelang. Vandaar dat het team bij gunstige wind ook gebruik wil maken van parasails.

Wil je het boek lezen?DWARS DOOR GROENLAND in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronald Naar. Lezen DWARS DOOR GROENLAND Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN