De Testosteronfactor

De Testosteronfactor - Annet Maseland | Nextbestfoodprocessors.com

...r(s) Reed business. Taal Nederlands Vers ... Boek PDF De Testosteronfactor ... . datum 29/05/2009 NSTC 500102724. Hoe een man van 40-plus gezond blijft. De testosteronfactor kan hem daarbij helpen en is daardoor het ideale handboek voor de moderne man die er ook in de tweede helft van zijn leven aantrekkelijk uit wil zien en gezond wil blijven. Auteur A. Maseland en T. Bakker . ISBN 9789035230859 . Prijs € 14,95 Bestel hier De Testosteronfactor De testosteronfactor beschermt mannen ook tegen geestelijke veroudering en aftakeling. Deze onderbelichte eigenschap van test ... Testosteron houdt man lang gezond | Dokterdokter.nl ... . Deze onderbelichte eigenschap van testosteron is in de afgelopen jaren onder meer aan het licht gekomen door onderzoeken naar het effect van medicijnen die het hormoon verlagen. 'Chemische castratie' wordt dat ook wel oneerbiedig genoemd. De testosteronfactor van Royal Jelly (II) Gisteren schreven we over een Irakese dierstudie waarin Royal Jelly de testosteronspiegel verhoogt. In de jaren tachtig ontdekten onderzoekers van het New York Medical College al dat Royal Jelly testosteron bevat. De verhouding van gebonden en ongebonden testosteron in het bloed speelt dus ook een rol bij het wel of niet voorkomen van klachten bij een laag testosterongehalte. Een arts kan met een test van gebonden en ongebonden testosteron bepalen of het zinvol is extra testosteron toe te dienen. Auteur: Jan Willem Wensink Bronnen: De Testosteronfactor ... In "De testofactor' kun je lezen dat de testosteronfactor in hoge mate bepaalt hoe een man in zijn vel zit. Want of het nou gaat over gewicht, geheugen, seksdrive, spierkracht, energie of humeur, elke man van jong tot oud wordt van top tot teen beïnvloed door zijn hormonen. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Maseland, Annet - De testosteronfactor Handboek voor mannen boven de 40 De testosteronfactor van Royal Jelly. In bijna elke drogist vind je supplementen met extracten van koninginnegelei - of op z'n Engels: Royal Jelly. Volgens een dierstudie van de University of Mosul in Irak verhogen die alledaagse supplementen de testosteronspiegel. Royal Jelly is een soort anabole Brinta voor bijen. In het boekje 'De testosteronfactor', een handboek voor mannen boven de 40 van Annet Maseland en Ton Bakker, lees ik iets verbijsterends over het reduceren van de kans op prostaatk...

INFORMATIE

AUTEUR
Annet Maseland
DIMENSIE
7,36 MB
BESTANDSNAAM
De Testosteronfactor.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe een man van 40-plus gezond blijftMinder zin in seks, een beginnend buikje, een vergrote prostaat… De man die de 40 is gepasseerd, lijkt een hoop narigheid op zich af te krijgen. Maar het tegendeel is waar. Je hebt je gezondheid namelijk voor een groot deel in eigen hand. Zorg voor voldoende kennis van je lijf en geest, en je kunt de veroudering een flink eind voor je uit schuiven. Dit boek geeft antwoord op vragen als:- Wat zijn de zwakste plekken van de man?- Waarom gaan mannen niet naar de dokter?- Hoe houdt een man zijn libido op peil?- Wat is supervoedsel?- Wat moet je doen om langer jong te blijven?Het is het ideale handboek voor de moderne man die er ook in de tweede helft van zijn leven aantrekkelijkuit wil zien en wil weten wat hij moet als zijn lichaam een defect vertoont. Inclusief korte check-ups om jegezondheid te testen en een kennisquiz.Over de auteursAnnet Maseland (1966) is freelance journalist en publiceert veel over gezondheidszorg. Eerder schreef ze leerboeken voor verpleegkundigen en in 2006 schreef ze het boek Eten voor beginners, een kookboekvoor ouders van jonge kinderen.Ton Bakker (1963) is redactiecoördinator van de website dokterdokter.nl en heeft 15 jaar ervaring inhet schrijven over medische onderwerpen en gezondheidszorg, voor diverse tijdschriften en websites.

Wil je het boek lezen?De Testosteronfactor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annet Maseland. Lezen De Testosteronfactor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN