Gods hart voor jou

Gods hart voor jou - David Sorensen | Nextbestfoodprocessors.com

...et hart te doorvoelen samen met U. Kom met diepe heling en genezing en open de ogen van Uw geliefd kind voor de schoonheid van Uw Liefde in alle zegeningen in het leven van Uw geliefd kind ... GOD IS JE VADER en Hij houdt intens veel van je ... . Als je Mij met je hele hart zoekt, zal je Mij vinden (Deuteronomium 4 vers 29) Ik ben de Vader die je troost in al je verdriet (2 Korintiërs 1 vers 3-4) Als je terneergeslagen bent, ben Ik dicht bij je (Psalm 34 vers 19) Zoals een herder een lam draagt, zo heb Ik jou gedragen (Jesaja 40 vers 11) God vindt jou de moeite waard. Lees op deze pagina de Vader brief, die voor jou bedoeld is. Ook de Bijbel, Zijn liefdesbrief, mag je zó lezen. DOWNLOAD Gods liefde verlicht jouw hart. Werkbeschrijving: Ik heb het har ... Bijzondere bemoediging voor jou, uit Gods hart! - Ontdek God ... . Lees op deze pagina de Vader brief, die voor jou bedoeld is. Ook de Bijbel, Zijn liefdesbrief, mag je zó lezen. DOWNLOAD Gods liefde verlicht jouw hart. Werkbeschrijving: Ik heb het hart van 160 grams rood papier gemaakt en de lamp en slierten van 80 grams printerpapier. In de pdf staan 3 werkbladen. Op blad 1 de hartvormige lamp en de slierten met Nederlandse tekst (Laat Gods liefde jouw hart verlichten) Op blad 2 de hartvormige basis...

INFORMATIE

AUTEUR
David Sorensen
DIMENSIE
11,12 MB
BESTANDSNAAM
Gods hart voor jou.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is niet zomaar een boekje. Dit zijn woorden vanuit het hart van God. Woorden waarin Hij je een blik gunt in zijn diepe gevoelens van liefde en waardering voor jou.Hij is niet tegen je, maar wil jou tot bloei zien komen in zijn liefde en licht. Hij heeft een geweldigde toekomst voor je, en een plan met je leven dat je stoutste verwachtingen overtreft.Als jij Gods uitingen van liefde in je hart toelaat, zal dat je leven diepgaand veranderen.Hij houdt van je, en is op zoek naar je. Al ken jij Hem misschien nog niet, Hij wil je verbazen door zijn intense liefde voor jou.Ontdek het doel van je leven en laat Gods woorden van ontferming diep in je hart doordringen. Zij zullen genezing, hoop en vreugde brengen. En nog veel meer goeds!Dit is geen boek over een religie. Het is een boek over je Maker die jou liefheeft. Hij kent jou beter dan dat jij jezelf kent. Hij wil je optillen naar wondermooie hoogten.

Wil je het boek lezen?Gods hart voor jou in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Sorensen. Lezen Gods hart voor jou Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN