De pizza-spion

De pizza-spion - Anna Woltz | Nextbestfoodprocessors.com

...steeds niet vliegen (2012, Leopold) De pizza-spion Els van Egeraat & Anna Woltz ... Boek: De pizza-spion - Geschreven door Anna Woltz ... . De pizza-spion Els van Egeraat & Anna Woltz . PIZZA-TESTERS GEVRAAGD In onze vliegtuigen krijg je straks pizza te eten. Maar welke pizza is het lekkerst? Kun jij goed proeven? Hou je van pizza en vliegen? Dan zijn we op zoek naar jou! Dat ... Dat leest Finn in de krant, en natuurlijk wil hij meteen pizza-tester worden. Maar er is één probleem: zijn vader heeft al jaren ruzie met de kok die de ... De pizza-spion - Naar school met Querido ... . Maar er is één probleem: zijn vader heeft al jaren ruzie met de kok die de vliegtuigpizza's gaat bakken. Daarom wordt Finn geen gewone proever, maar een pizza-spion. Bestel De pizza-spion Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De pizza-spion. Anna Woltz (auteur) Els van Egeraat (illustrator) Volgens een advertentie in de krant worden er pizzatesters gezocht. De pizza's zullen aan vliegtuigreizigers geserveerd worden. Finn biedt zich aan om te proeven. Er is maar ... De pizza-spion. Trefwoord(en) wraak spionage vriendschap. Genre leesboek. Vanaf 8 jaar. Finn leest een leuke advertentie in de krant: men is op zoek naar pizzatesters die van vliegen houden. Ze willen de beste pizza vinden voor wie een vliegreis maakt met de firma Vlieg Op. De test zal plaatsvinden bij de topkok Luuk Janga. Dat leest Finn in de krant, en natuurlijk wil hij meteen pizza-tester worden. Maar er is één probleem: zijn vader heeft al jaren ruzie met de kok die de vliegtuigpizza's gaat bakken. Daarom wordt Finn geen gewone proever, maar een pizza-spion. Fnac: De pizza-spion, Anna Woltz, Els Van Egeraat". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Finn leest in de krant een oproep om pizza-tester te worden. Hij wil meteen gaan maar zijn vader stribbelt tegen. De test gaat immers door bij een kok waar hij al jaren ruzie mee heeft. Maar Finn bedenkt een oplossing: hij zal gaan als pizza-spion en alles doorvertellen aan zijn vader. Maar dan blijken de tests gesaboteerd te worden. Is de vader van Finn de dader? Dat leest Finn in de krant, en natuurlijk wil hij meteen pizza-tester worden. Maar er is één probleem: zijn vader heeft al jaren ruzie met de kok die de vliegtuigpizza's gaat bakken. Daarom wordt Finn geen gewone proever, maar een pizza-spion. De pizza-spion van Anna Woltz (boek, gebonden, ISBN 9789045118437). PIZZA-TESTERS GEVRAAGD In onze vliegtuigen krijg je straks pizza te eten. Maar welke pizza is het lekkerst? Kun jij... Maar wat doet een pizza-spion als de oven in brand vliegt, en er gif wordt gevonden in de pizzakaas? Samen met de andere proevers Bo en Naomi gaat Finn op zoek naar de dader. Bijpassende artikelen. 1756721. Plotseling pony. Schoolreis op hol. 8+ 1617731. Dolfje Weerw 21: Dolfje ontvoerd. 8+ 1617632. Weg met die krokodil. 8+...

INFORMATIE

AUTEUR
Anna Woltz
DIMENSIE
11,92 MB
BESTANDSNAAM
De pizza-spion.pdf

OMSCHRIJVING

PIZZA-TESTERS GEVRAAGDIn onze vliegtuigen krijg je straks pizza te eten. Maar welke pizza is het lekkerst? Kun jij goed proeven? Hou je van pizza en vliegen? Dan zijn we op zoek naar jou!Dat leest Finn in de krant, en natuurlijk wil hij meteen pizza-tester worden. Maar er is één probleem: zijn vader heeft al jaren ruzie met de kok die de vliegtuigpizza’s gaat bakken. Daarom wordt Finn geen gewone proever, maar een pizza-spion. Maar wat doet een spion als alles misgaat?Als de oven in brand vliegt en er gif in de kaas zit? Samen met de andere testers Bo en Naomi gaat Finn op zoek naar de dader. Stoelriemen vast,deze pizza gaat de lucht in!

Wil je het boek lezen?De pizza-spion in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anna Woltz. Lezen De pizza-spion Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN