Optische illusies en andere puzzels

Optische illusies en andere puzzels - Jack Botermans | Nextbestfoodprocessors.com

...len met wiskundige puzzels en andere hersenkrakers is een aangename verslaving geworden voor liefhebbers van zinsbegoochelingen, wiskundige vraagstukken en optische verschijnselen ... Optische illusies en andere puzzels (Book, 1995) [WorldCat ... ... . Wiskunde beoefenen als tijdverdrijf is razend populair geworden. Die beschrijving is nogal vaag, maar dat moet ook wel, omdat optische illusies enorm divers kunnen zijn. Iemand die een fata morgana ziet in een woestijn, ervaart en optische illusie. Maar mensen die simpelweg een lijn op het beeldscherm als langer interpreteren dan andere lijnen, ervaren óók een optische illusie. Visuele illusies en optische misleidingen z ... bol.com | Optische Illusies En Andere Puzzels, Jack ... ... . Maar mensen die simpelweg een lijn op het beeldscherm als langer interpreteren dan andere lijnen, ervaren óók een optische illusie. Visuele illusies en optische misleidingen zijn al duizenden jaren geleden ontdekt door onder andere architecten en de bouwers van enorme bouwwerken. Pas in de 18e en 19e kwam de wetenschappelijke aandacht op gang en werden studieprogramma's georganiseerd om op universitair niveau het verschijnsel te bestuderen en te verklaren. · Optische illusies en andere puzzels - Jack & Nicolette Botermans · Internet · De werelden van M.C.Escher · Onmogelijke figuren - Bruno Ernst · 50 optische illusies - Usborne activiteitenkaarten 3 . Reacties (1) Voordat je kunt reageren ... Het super kleine boekje met beeldpuzzels en een grote schat aan optische illusies en andere optische verschijnselen ligt lekker in de hand. Voor een aantrekkelijke prijs heeft de bezitter ervan vele uren plezier met het kijken naar de vele variaties op de interessante klassieke optische illusies en vooral door de bijgegeven opdrachten en vragen. Goochel-trucs.nl is de online shop met de leukste en goedkoopste goocheltrucs. Met grappige feestartikelen, 3d puzzels en natuurlijk de coole optische illusies. Haal met goochelen een beetje magie in huis en laat uw familie genieten van uw kleine goochelshow!...

INFORMATIE

AUTEUR
Jack Botermans
DIMENSIE
12,98 MB
BESTANDSNAAM
Optische illusies en andere puzzels.pdf

OMSCHRIJVING

Kraak uw hersens eens op deze bonte verzameling van de mooiste puzzels. Variërend van zeer moeilijk tot soms bedrieglijk eenvoudig zijn in dit boek opgenomen. Optische illusies, 3D- en zoekprenten, raadsels en puzzels met muntjes, paperclips, potlood, lucifers en puzzels met andere binnen handbereik liggende voorwerpen. Ook zijn er woord- en cijferpuzzels zoals het laten balanceren van 10 spijkers op één andere spijker, Dat u al de puzzels die in dit boek staan zult kunnen oplossen garanderen wij niet, maar van heel veel uren puzzelplezier kunt u verzekerd zijn.

Wil je het boek lezen?Optische illusies en andere puzzels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jack Botermans. Lezen Optische illusies en andere puzzels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN