De duiventunnel

De duiventunnel - John le Carré | Nextbestfoodprocessors.com

...hij terug naar de beginjaren in Bonn, waar hij werkte voor de MI6, de Britse inlichtingendienst, en beschrijft hij zijn complexe relatie met de Duitsers ... De duiventunnel, John le Carré - Paperback - 9789021023298 ... ... . Daarnaast schrijft hij over zijn reizen en de mensen die model hebben gestaan voor ... Geschreven bij De duiventunnel. In deze autobiografie geeft John le Carré, de beroemde Britse schrijver van spionageromans, een boeiende kijk op zijn leven en inspiratiebronnen voor zijn boeken. Het boek is gelardeerd met tal van anekdotes en met de bekende onderkoelde humor geschreven. Lees „De duiventunnel verhalen uit mijn leven" door Joh ... De duiventunnel - John Le Carre - 9789024571611 | Bruna.nl ... . Het boek is gelardeerd met tal van anekdotes en met de bekende onderkoelde humor geschreven. Lees „De duiventunnel verhalen uit mijn leven" door John Le Carre verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Ontdek de man achter de bestsellerauteur John le Carré Van zijn jaren in dienst van de Britse inlichtingendienst tijdens... In De duiventunnel, zijn eerste verzameling memoires, is John le Carré even geestig als scherpzinnig - en hij bespeurt in de gebeurtenissen waarvan hij getuige is dezelfde morele ambiguïteit waarmee hij ook zijn romans doordrenkt. In De duiventunnel - Memoires van een meesterverteller haalt bestsellerauteur John le Carré herinneringen op uit zijn rijke verleden in dienst van de British Foreign Service en MI6. Als een moderne James Bond schrijf...

INFORMATIE

AUTEUR
John le Carré
DIMENSIE
7,26 MB
BESTANDSNAAM
De duiventunnel.pdf

OMSCHRIJVING

Ontdek de man achter de bestsellerauteur John le CarréVan zijn jaren in dienst van de Britse inlichtingendienst tijdens de Koude Oorlog, tot een carrière als schrijver, die hem van het door oorlog verscheurde Cambodja naar Beiroet bracht, op het heftigste moment van de Israëlische invasie in 1982, tot Rusland voor én na het neerhalen van de Berlijnse Muur, heeft John le Carré altijd geschreven vanuit het hart van de moderne tijd. In De duiventunnel, zijn eerste verzameling memoires, is John le Carré even geestig als scherpzinnig - en hij bespeurt in de gebeurtenissen waarvan hij getuige is dezelfde morele ambiguïteit waarmee hij ook zijn romans doordrenkt. Of hij nu schrijft over de papegaai in een hotel in Beiroet die het geluid van een machinegeweer perfect kon nadoen, of over een bezoek aan musea met nog niet begraven doden in Rwanda na de genocide, of dat hij de jaarwisseling viert met Yasser Arafat, of een Duitse terroriste interviewt in haar gevangenis in de Negev-woestijn, John le Carré beschrijft elke gebeurtenis met overgave en humor. Nu eens laat hij ons schateren, dan weer nodigt hij ons uit om nog eens goed na te denken over de gebeurtenissen en de mensen die wij meenden te begrijpen. Bovenal schetst John le Carré ons een beeld van de omzwervingen van een schrijver over een periode van meer dan zestig jaar, en van zijn eigen speurtocht naar de menselijke vonk die de personages in zijn romans zoveel overtuiging en bezieling heeft gegeven.

Wil je het boek lezen?De duiventunnel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John le Carré. Lezen De duiventunnel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN