Langzame man

Langzame man - J.M. Coetzee | Nextbestfoodprocessors.com

...t pas op 22 ... Langzame man is onderhoudend is en bij tijden grappig ... Mijn schildklier werkt te langzaam | Thuisarts ... . Toch wordt de lezer voortdurend aan het denken gezet door Elizabeth Costello, door de piekerende Paul Rayment en door de nuchtere maar verstandige Marijana Jokić. Naar aanleiding van Langzame man J.M. Coetzee, Uitg. Cossee, Amsterdam 284 pagina's, prijs € 19,90 Langzame (goede) koolhydraten. Producten met langzame koolhydraten bevatten over het algemeen meer vezels. Vezels verminderen niet alleen de bloedsuikerpieken, maar ze geven ... Lage hartslag, gevaarlijk? | Mens en Gezondheid: Ziekten ... . Vezels verminderen niet alleen de bloedsuikerpieken, maar ze geven ook eerder en langer een verzadigd gevoel. Daardoor ga je minder snel tussen de maaltijden door snacken. Hieronder een aantal voorbeelden van producten met langzame ... Geschreven bij Langzame man. Coetzee is geen goede schrijver. Ook het verhaal van de "langzame man" stelt weinig voor; pretendeert echter veel. Ik ken weinig schrijvers die een op zichzelf aardig gegeven, zo krakkemikkig weten uit te werken. Een nobelprijs is helaas geen garantie voor kwaliteit. Coetzee krijgt veel meer eer dan hem toekomt. J.M. Coetzee: De Langzame Man. Vol verwachting aan deze laatste Coetzee begonnen en enigszins teleurgesteld uitgelezen. Een man van 60 wordt aangereden. Het gevolg is dat een been tot boven de knie wordt geamputeerd. Hij is boos en wil geen prothese. Hulp wil hij ... Op 10 december jongstleden, precies een jaar na de Nobelprijsuitreiking, stuurde J.M. Coetzee een e-mail aan Eva Cossée met het manuscript van zijn nieuwe roman Langzame man. Wederom gunt hij uitgeverij Cossee een bijzondere eer: deze grote r...

INFORMATIE

AUTEUR
J.M. Coetzee
DIMENSIE
12,19 MB
BESTANDSNAAM
Langzame man.pdf

OMSCHRIJVING

Toen hij door de lucht vloog dacht hij nog direct weer op te kunnen staan, even diep adem te halen, en dan weer door te fietsen. Maar nu zit hij thuis, een been tot boven de knie geamputeerd. Met tegenzin probeert hij te wennen aan het idee dat er nu dagelijks een verpleegster over de vloer komt.De eerste is een regelrechte ramp. De tweede, een Kroatische, handig, stevig en niet onaantrekkelijk, brengt Paul Rayment echter al snel op andere gedachten. De sinds jaren gescheiden man vindt haar aanwezigheid aangenaam, en algauw meer dan dat. En voor hij het weet zit hij tot over zijn oren midden in een explosieve familiegeschiedenis, echter zonder ruimte voor zijn eigen liefde. Bij alle narigheid verschijnt bovendien ook nog ongevraagd de oude schrijfster Elizabeth Costello in zijn leven.Langzame man is een uitmuntende familieroman, een treffend en dikwijls komisch boek, waarin de lezer met een paar eenvoudige maar principiële vragen wordt geconfronteerd. Waarom hebben we pas echt het gevoel dat we leven als we voor een ander kunnen zorgen? Hebben mensen zonder kinderen iets essentieels gemist? En buitendien, wat is echte liefde?

Wil je het boek lezen?Langzame man in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.M. Coetzee. Lezen Langzame man Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN