"De kiekeboes 85 - In het spoor van Dédé"

...8: De DT-Fout (Merho) (herdruk) Waar ben je naar op zoek? Data Café ... november-2011-koninklijke-bibliotheek-van-belgie ... . Merho Robert Merhottein werd geboren op 24 oktober 1948 in Antwerpen. Hij groeide op met dagbladstrips als Suske en Wiske, Nero en Piet Pienter en Bert Bibber. De Kiekeboes 85: In het Spoor van Dédé (herdruk) 5,95 (Merho) De Kiekeboes 88: De Hoed van Robin (herdruk) 5,95 (Merho) De Kiekeboes 92: De Heeren van Scheurbuyck (herdruk) 5,95 (Merho) De Kiekeboes 98: Verkeerd Verbonden (herdruk) 5,95 (Merho) De Kiekeboes 103: Heil Bod (herdruk) 5,95 November 2011 - Koninklijke Bibliotheek van België CD-ROM 5.Kiekeboe Griezel-Rom • COMI & DACSKE - COMPLEET 1.Compleet Uit de ... Strips kiekeboe | Bestseller Boeken ... .Kiekeboe Griezel-Rom • COMI & DACSKE - COMPLEET 1.Compleet Uit de schatkamer van Merho • COMI EN DACSKE De Kiekeboes 085 In het van Merho? Vergelijk boek Prijzen van De Kiekeboes 085 In het spoor van dede op Prijsvergelijk. De prijs vergelijk site! Kiekeboe wordt tijdens een politie-controle betrapt met 50 kg zuivere heroïne in de koffer van zijn auto. Al snel blijkt dat het om opgezet spel gaat. De Kiekeboes #85 - In het spoor van Dédé (Standaard Uitgeverij, 2010) 2011 Add/replace cover. De Kiekeboes #86 - Misstoestanden (Standaard Uitgeverij, 2010) 2010 Add/replace cover. De Kiekeboes #87 - De Simstones (Standaard Uitgeverij, 2010) 2010 Add/replace cover. De Kiekeboes #88 - De hoed van Robin...

INFORMATIE

AUTEUR
Merho
DIMENSIE
6,27 MB
BESTANDSNAAM
"De kiekeboes 85 - In het spoor van Dédé".pdf

OMSCHRIJVING

Kiekeboe wordt tijdens een politie-controle betrapt met 50 kg zuivere heroïne in de koffer van zijn auto. Al snel blijkt dat het om opgezet spel gaat. Onze held ontmoet meneer Kreuvett van de appelblauwzeegroene gids, de 'bijbel voor de restaurantbezoeker', die intussen is overgeschakeld op het uitgeven van een kwaliteitsgids voor gevangenissen. Kiekeboe krijgt de vraag om de faciliteiten in de Ribbedebie-gevangenis te inspecteren. Aanvankelijk weigert hij op het voorstel in te gaan, omdat zijn aartsvijand Dédé la Canaille in die gevangenis vastzit. Maar dan ontsnapt Dédé voor de zoveelste keer...Meer boeken van Merho.

Wil je het boek lezen?"De kiekeboes 85 - In het spoor van Dédé" in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Merho. Lezen "De kiekeboes 85 - In het spoor van Dédé" Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN