Hoe overleef ik mijn vriendje? (en hij mij!)

Hoe overleef ik mijn vriendje? (en hij mij!) - Francine Oomen | Nextbestfoodprocessors.com

...alen en slimmere keuzes te maken voor de toekomst ... Hoe overleef ik? | de Jeugdbibliotheek ... . Met kennis, actualiteit, tips en meningen. Op een inspirerende, eerlijke en toegankelijke manier. Hoe overleef ik mijn vriendje en hij mij is een mooi boek!! Over: Rosa,Neuz,Julia,Sascha,Jonas,Esther,Noah,Joya, Carmen, Appie(Abeltje), Helleen(moeder Rosa), En menneer Rosetti. Neuz gaat op kamers, en Rosa rekent er op dat ze samen spulletjes gaan kopen. Hoe overleef ik mijn vriendje?(en hij mij!) Ges ... Hoe overleef ik-serie - Wikipedia ... . Hoe overleef ik mijn vriendje?(en hij mij!) Geschreven door: Francine Oomen Het boek is uitgegeven door Queride. Het is verschenen op 20 september 2008. ISBN: 978-90-451-06441 Samenvatting: De hoofdpersoon: Rosa is de hoofdpersoon van het verhaal. Zij heeft blauw/grijze ogen. Haar haar is bruin, beetje golvend (sprietkrullen). Hoe overleef ik mijn vriendje? (en hij mij!) door Francine Oomen Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze geb...

INFORMATIE

AUTEUR
Francine Oomen
DIMENSIE
7,30 MB
BESTANDSNAAM
Hoe overleef ik mijn vriendje? (en hij mij!).pdf

OMSCHRIJVING

Het is eindelijk zover, Neuz gaat op kamers. Maar het is niet zoals Rosa het zich voorgesteld had. Ten eerste: hij woont in een soort vuilnisbak. Ten tweede: ze heeft Neuz niet voor zich alleen. Ten derde: hij gaat helemaal los… Neuz wil uitvinden wie hij is. Nog steeds Rosa’s vriendje, of die van iemand anders? Verkering hebben is niet makkelijk. Géén verkering hebben ook niet! Jonas, Esther, Noa, Sascha en zelfs Rosa's moeder kunnen daarover meepraten. Het is wat je er zelf van maakt, maar het kan even duren voor je daar achter bent!Dit boek gaat… ja, alweer en nog steeds over de liefde. Want eigenlijk draait alles daar om: om liefde en vriendschap. Het gaat ook over oud verdriet en opnieuw beginnen, over vasthouden en loslaten. Voor iedereen die droomt en/of treurt over de liefde. Natuurlijk met veel e-mails, chats én survivaltips!

Wil je het boek lezen?Hoe overleef ik mijn vriendje? (en hij mij!) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francine Oomen. Lezen Hoe overleef ik mijn vriendje? (en hij mij!) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN