Op rozen op Vlieland

Op rozen op Vlieland - Roos Verlinden | Nextbestfoodprocessors.com

...or een onverwachte erfenis moet een succesvolle eigenares (52) van een winkelketen nadenken over haar keuze om single te blijven ... 300+ vakantieverblijven op Vlieland | vakantiehuis ... ... . Op rozen op Vlieland (Dutch Edition) eBook: Verlinden,Roos: Amazon.de: Kindle-Shop. Zum Hauptinhalt wechseln.de Hallo, Anmelden Konto und Listen Anmelden Konto und Listen Warenrücksendungen und Bestellungen Entdecken Sie Prime Einkaufswagen. Kindle-Shop. Los Suche Hallo Lieferadresse wählen ... Scopri Op rozen op Vlieland di Roos Verlinden: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spedi ... Op rozen op Vlieland - Roos Verlinden | Boeken.com ... ... Scopri Op rozen op Vlieland di Roos Verlinden: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Get this from a library! Op rozen op Vlieland. [Roos Verlinden] -- Door een onverwachte erfenis moet een succesvolle eigenares (52) van een winkelketen nadenken over haar keuze om single te blijven. Vlieland heeft maar één dorp in tegenstelling tot bijvoorbeeld Texel en Terschelling. Je komt hierdoor vaak dezelfde mensen tegen en hebt het gevoel deel uit te maken van het eiland. Zelf ben ik door een weekendbaantje op Vlieland gekomen. Vroeger kwam ik als kind al op Vlieland met mijn ouders en dit blijf je bij je dragen. Op rozen op Vlieland (e-boek) door Roos Verlinden, EAN 9789025755119. Op rozen op Vlieland - Roos Verlinden - Hardcover. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Op rozen op Vlieland door Roos Verlinden, EAN 9789036427760. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten....

INFORMATIE

AUTEUR
Roos Verlinden
DIMENSIE
11,91 MB
BESTANDSNAAM
Op rozen op Vlieland.pdf

OMSCHRIJVING

Leonie Bolhof52 jaar, uit vrije wil single en bewust kinderloosheeft met twee compagnons een kleine winkelketen in modeaccessoires opgebouwd. Plotseling krijgt ze bericht van een notaris dat ze met nóg elf mensen erfgename is van een onbekend familielid, Nel van der Mark, die geen testament naliet. In de erfenis zit een verwaarloosd zomerhuisje op Vlieland, en de notaris stelt voor dat een van de erven het koopt, om de kosten van het opknappen voor verkoop te ontlopen. Ze gaat eens op Vlieland kijken en ontmoet er ene Jan van Brakel, wiens moeder ook een van de erven is en het huisje aan hem wil schenken. Als ze aan de praat raken, wordt al snel duidelijk dat ze over veel zaken hetzelfde denken: ze willen geen benauwende relaties en zijn gelukkig als ze hun eigen gang kunnen gaan. De twee lijken dus niet veel van elkaar te duchten te hebben. Hun vrije dagen na de kerst brengen ze dan ook beiden door op Vlieland, waarbij Jan de verbouwing ter hand neemt en Leonie zich vooral bezighoudt met het runnen van haar winkelketen. Langzamerhand worden ze toch méér dan vrienden.Dan vindt Jan onder de veranda van het zomerhuisje het oorspronkelijke naambordjeen dat zorgt voor een verrassing...Haar boeken kenmerken zich door een geheel eigen stijl en benadering. Citaat uit het mailtje van een bewonderaarster: `Bekaf of gestrest? Depri of ontmoedigd? Op je werk al problemen genoeg? Dan valt het je op: veel literatuur gaat over narigheidangst, ziekte, dood, noodlot, verlies, liefdeszorgen. Maar wat als je daar nu genoeg van hebt, je gedachten wilt verzetten en lekker zorgeloos wilt lezen? Dan grijp ík naar een boek van Roos.

Wil je het boek lezen?Op rozen op Vlieland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roos Verlinden. Lezen Op rozen op Vlieland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN