De Pentateuch met verklarend commentaar 2 - Exodus

De Pentateuch met verklarend commentaar 2 - Exodus - Joël Vredenburg | Nextbestfoodprocessors.com

...n en Prediker. Joël Joseph Vredenburg (1866-1943) was een Nederlands rabbijn die lange tijd werkzaam was als leraar aan het Nederlands Israëlitisch Seminarium ... De Pentateuch met comentaar van Rashie | Boeken ... . De vertaling van de pentateuch van Joël Vredenburg is uniek. Naast de vertaling van de hebreeuwse tekst voegt hij ook een verklaring toe, waarbij hij uit een veelheid aan bronnen citeert. Hierbij komen zowel traditionele verklaarders als ook moderne verklaarders aan het woord. Reeks: De Pentateuch met verklarend commentaar (2) De vertaling van de pentateuch van Joël Vredenburg is uniek. Naast de vertaling van de hebreeuwse tekst vo ... Exodus | Het Goede Boek ... . Reeks: De Pentateuch met verklarend commentaar (2) De vertaling van de pentateuch van Joël Vredenburg is uniek. Naast de vertaling van de hebreeuwse tekst voegt hij ook een verklaring toe, waarbij hij uit een veelheid aan bronnen citeert. Exodus . opnieuw in het Nederlands vertaald en verklaard. Joël Vredenburg. €22,75. Toevoegen aan winkelwagen Toevoegen aan verlanglijst. Beschikbaar. Recensie/Quote. De vertaling van de pentateuch van Joël Vredenburg is uniek. ... De Pentateuch met verklarend commentaar: Kernwoorden : commentaar; ... De Pentateuch met commentaar van Rashie - deel 2 - Leviticus, Numeri & Deuteronomium / Leviticus, Numeri, Deuteronomium : Importantia Publishing: 2007, 406pp, Pb. NIEUW: € 29,50: lisdodde: Rashie: De Pentateuch met commentaar van Rashie - deel 1 Genesis & Exodus : Importantia Publishing - fotografische herdruk De Thora beschrijft hoe volgens het jodendom de wereld en de mensheid zijn ontstaan (de schepping door God) en hoe de mensheid zich in de eerste tijd daarna ontwikkelde (de zondvloed, de verspreiding na de torenbouw in Babel, e.d.), alsmede de vroegste (religieuze) geschiedenis van de Israëlieten, de (voorlopers van de) Joden.. De Thora is om tw...

INFORMATIE

AUTEUR
Joël Vredenburg
DIMENSIE
6,8 MB
BESTANDSNAAM
De Pentateuch met verklarend commentaar 2 - Exodus.pdf

OMSCHRIJVING

De vertaling van de pentateuch van Joël Vredenburg is uniek. Naast de vertaling van de hebreeuwse tekst voegt hij ook een verklaring toe, waarbij hij uit een veelheid aan bronnen citeert. Hierbij komen zowel traditionele verklaarders als ook moderne verklaarders aan het woord.Joël Joseph Vredenburg (1866-1943) was een Nederlands rabbijn die lange tijd werkzaam was als leraar aan het Nederlands Israëlitisch Seminarium. In 1918 werd hij benoemd tot opperrabbijn in Gelderland. Vredenburg had een wetenschappelijke instelling en heeft dan ook veel gepubliceerd op joods-wetenschappelijk gebied. Zijn vertaling van de pentateuch is zijn bekendste werk.

Wil je het boek lezen?De Pentateuch met verklarend commentaar 2 - Exodus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joël Vredenburg. Lezen De Pentateuch met verklarend commentaar 2 - Exodus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN