Waanzin in de wereldliteratuur

Waanzin in de wereldliteratuur - Pieter Steinz | Nextbestfoodprocessors.com

...evallen voor ... Waanzin in de wereldliteratuur (2015) - Pieter Steinz ... Pieter Steinz tipt 7 'waanzinnige boeken' | Hebban.nl ... . Essay over de rol van waanzin in de literatuur. Vanaf ca. 13 jaar. Non-fictie, Opstellen, 64 pagina's. Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek, Amsterdam. Beschikbaar als e-book . ISBN: 9789059652767. Waanzin in de Wereldliteratuur - Pieter Steinz (2015) mijn stem. 3,00 (10) 10 stemmen . Nederlands Waargebeurd / Ideeënliteratuur . 64 pagina's Eerste druk: Nieuw Amsterdam, Amsterdam (Nederland) Boek ... bol.com | Waanzin in de wereldliteratuur, Pieter Steinz ... ... . 64 pagina's Eerste druk: Nieuw Amsterdam, Amsterdam (Nederland) Boekenweekessay 2015. De auteur geeft een rondleiding door het "dolhuis van de wereldliteratuur ... • Pieter Steinz Waanzin in de wereldliteratuur Boekenweekessay 2015. CPNB, maart 2015 ISBN 9789059652767, verkoopprijs € 2,50 | bestel De auteur van de bestseller Made in Europe geeft een rondleiding door het "dolhuis van de wereldliteratuur". Aan de hand van onder meer de verhalen van Edgar Allan Poe, de toneelstukken van Shakespeare en de romans van Willem Frederik Hermans schrijft ... Afgelopen week bracht de postbode de me Steinz - Gids voor de wereldliteratuur.En ik realiseerde me toen dat ik Waanzin in de wereldliteratuur van Pieter Steinz nog niet had gerecenseerd. Het boekenweekessay van dit jaar. Volgens mij is dit boekje een mooi voorproefje van het grote werk. Titellijst Waanzin in de wereldliteratuur (selectie). Gerrit Achterberg, Zestien, 1946, in: Verzamelde gedichten, 1963 A.Alberts, De vergaderzaal, 1974 Arthur van Amerongen, Mijn moeder is gek, 2018 Hans Andreus, De sonnetten van de kleine waanzin, 1956 Milo Anstadt, Niets gaat voorbij, 1992 Sera Anstadt, Al mijn vrienden zijn gek.De dagen van een schizofrene jongen, 1983 Essay over de rol van waanzin in de literatuur. Dit gesproken boek in Daisy-formaat is alleen beschikbaar voor mensen met een leesbeperking....

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter Steinz
DIMENSIE
7,66 MB
BESTANDSNAAM
Waanzin in de wereldliteratuur.pdf

OMSCHRIJVING

De auteur van de bestseller Made in Europe geeft een rondleiding door het “dolhuis van de wereldliteratuur”. Aan de hand van onder meer de verhalen van Edgar Allan Poe, de toneelstukken van Shakespeare en de romans van Willem Frederik Hermans schrijft hij over gradaties van gekte, de grens tussen gek en normaal, en de aantrekkingskracht van psychiatrische gevallen voor fictieschrijvers.

Wil je het boek lezen?Waanzin in de wereldliteratuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Steinz. Lezen Waanzin in de wereldliteratuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN