Al het heden wordt verleden

Al het heden wordt verleden - Bob Smalhout | Nextbestfoodprocessors.com

...ten zijn om van onszelf te houden zoals we zijn, met de fouten die we in het verleden hebben gemaakt erbij ... deel 3 Corona : Corona en het heden, verleden, en de toekomst. ... . Het verleden als heden: hoe de oorlog wordt misbruikt Het verleden naar het heden toe redeneren, het gebeurt in Rusland én in Nederland. Retoriek, maar desondanks niet ongevaarlijk, stelt Hubert ... Het verleden verheerlijken als het heden een zootje is ... Victor wordt gespeeld door Daniel ... Op die al te menselijke neiging het verleden te verheerlijken terwijl men er in het heden een ... Al h ... Als het verleden het heden wordt | Metronieuws.nl ... ... Op die al te menselijke neiging het verleden te verheerlijken terwijl men er in het heden een ... Al het heden wordt verleden: Amazon.es: Bob Smalhout, Rene Steenhorst, René Steenhorst: Libros en idiomas extranjeros Als het heden verleden wordt Gepubliceerd door Bitchy op 10 april 2019 10 april 2019. ... Ik betrap me er op dat ik regelmatig wegzap als het wordt besproken op tv of andere media. ... In Azië is het al jaren gemeengoed om met een #mondkapje over straat te gaan. Het verleden wordt haar reden van bestaan, haar enige bestaansgrond in het heden, en uiteindelijk gaat ze nog één stap verder. Ze besluit ook van haar laatste aanspraak op het heden af te zien. Verleden, heden en toekomst van de VmVKLu. ... al dan niet in VN verband. Ook wordt beoogd om gelijke interesses en belangen van onze leden te bundelen en te behartigen. ... Tot op heden blijkt het echter moeilijk om deze "jongere" veteranen van de Koninklijke Luchtmacht enthousiast te maken voor een lidmaatschap van de VmVKLu. Verleden wordt heden Het oude doopvont, zou daar een voorvader in gedoopt zijn? Even stap je een wereld in van vroeger. Ook al is het helemaal nu. Je bedenkt je dat al die verschillende geloofsdenkbeelden uit je familie samenkomen in jezelf. Je beseft dat je net als al die mensen in het verleden een weg zoekt in de maatschappij. Het is zo een prachtig avondschouwspel. De hondjes liggen te rusten in hun manden. Zacht gesnurk begeleidt het merelconcert. Mijn laptop gaat even dicht. Even helemaal niks, gedachten op nul. Misschien is het gek, maar ik kan van zo'n avond intens genieten. Even, in mijzelf, de balans zoeken tussen verleden, heden en toekomst. Karin Kayadoe...

INFORMATIE

AUTEUR
Bob Smalhout
DIMENSIE
7,49 MB
BESTANDSNAAM
Al het heden wordt verleden.pdf

OMSCHRIJVING

NIEUWE COLUMNSAl meer dan vijftien jaar schrijft professor Bob Smalhout een wekelijkse column in het dagblad De Telegraaf. Deze bijdrage is in de loop der tijd een soort instituut geworden waar vele lezers steeds weer iedere zaterdagmorgen naar uitkijken.De visie van Professor Smalhout op onze samenleving gaat de grenzen van zijn eigen vak, de geneeskunde, verre te buiten. Maar toch verraadt de wijze waarop hij maatschappelijke problemen analyseert en becommentarieert zijn, niet weg te cijferen, medische achtergrond. Na een nauwkeurige opsomming van de ziekteverschijnselen, begint hij aan het journalistiek-medische onderzoek. Zulks in de klassieke stijl van “als ik hiér druk, doet het dáár wellicht pijn”.Dan volgen de diagnose en een suggestie voor de therapie. Alleen van dit laatste is het succes niet zo snel te verwachten als bij gewone ziekten.Want er bestaan nu eenmaal geen maatschappelijke geneesmiddelen waarvan het effect min of meer direct voorspelbaar is.Daardoor ook komen sociale kwalen regelmatig weer te voorschijn en hebben ze vaak grote invloed op komende generaties. De fouten die mensen nú maken wreken zich bijna altijd in de toekomst.Vandaar de titel, ontleend aan het befaamde oudejaarslied van de dichter – burgemeester Rhijnvis Feith (1753 – 1824)“Al het heden wordt verledenschoon het ons toegerekend blijft”

Wil je het boek lezen?Al het heden wordt verleden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bob Smalhout. Lezen Al het heden wordt verleden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN