Terreurlegende Al-Zarqawi

Terreurlegende Al-Zarqawi - Loretta Napoleoni | Nextbestfoodprocessors.com

...ehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan ... Op komst - NRC ... . Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. 22 uitgaven gevonden in Kunst, Cultuur & Geschiedenis De Arbeiderspers. Uitgebreid zoeken. Tonen als: Tegels; Lijst Used books, antiquarian books, rare books, offered by Boekhandel Blokken Aanpassen of aanmodderen? De Amerikaanse omschakeling naar counterinsurgency in Irak Het optreden in Irak en Afghanistan laat zien hoe lastig het is om een irreguliere tegenstander te bestrijden. Hoe werkten Rob Kok Old Books & Prints Schakel 53, 1231 SV Loosdrecht, The Netherlands. ... Terreurlegende Al-Zarqawi (Book, 2006) [WorldCat.org] ... . Hoe werkten Rob Kok Old Books & Prints Schakel 53, 1231 SV Loosdrecht, The Netherlands. Tel.: +31 (0)35 58 252 31 Email: [email protected] Titre du livre: Marchands dhumains Auteur du livre: Loretta Napoleoni Catégorie de livre: Livres,Sciences humaines,Questions de société Description du livre: Chaque jour, des milliers de réfugiés tentent de fuir leur pays pour atteindre les côtes méditerranéennes de l'Europe. Ils remettent leur vie entre les mains de ceux qui profitent de l'instabilité : les kidnappeurs, les ......

INFORMATIE

AUTEUR
Loretta Napoleoni
DIMENSIE
5,71 MB
BESTANDSNAAM
Terreurlegende Al-Zarqawi.pdf

OMSCHRIJVING

Op grond van informatie uit de eerste hand, zoals een reeks brieven van Al-Zarqawi aan Osama bin Laden en interviews met leden van zijn organisatie, laat terrorisme-expert Loretta Napoleoni zien hoe een Jordaanse kleine crimineel, Al-Zarqawi, zich heeft ontpopt als een wereldwijd opererende terroristenleider, in veel opzichten belangrijker dan Bin Laden zelf.In het boek wordt betoogd dat het Westen in grote mate heeft bijgedragen aan de verspreiding van legenden over zijn leven en zijn populariteit onder jihadisten heeft bevorderd. De Al-Zarqawi-legende, zo laat Napoleoni zien, is het product van de politiek van de angst, een vorm van propaganda die in het Westen en in de moslimwereld aan het opbloeien is. Met dit boek levert Napoleoni de eerste alomvattende analyse van Abu Musab al-Zarqawi, zijn afkomst, zijn politiek en zijn fenomenale weg naar de macht. Het relaas van Al-Zarqawi's leven is het verhaal van een moslimwereld in grote beroering. De legenden die rond Al-Zarqawi zijn gecreëerd maken deel uit van een strategie de moslimwereld voor te stellen als één enkele cultuur en wereldbeschouwing die zich op een gevaarlijke ramkoers met het Westen bevindt. Ze hebben in Irak een sektarische burgeroorlog aangewakkerd en in Europa het terrorisme gestimuleerd. Loretta Napoleoni is econoom, auteur en journalist. Ze was financieel adviseur van banken en organisaties als de VN in Europa en de VS, en voorzitter van de commissie terrorismebestrijding van de Club van Madrid. Eerder verscheen van haar bij De Arbeiderspers NV Terreur. De nieuwe economie van de terreur.

Wil je het boek lezen?Terreurlegende Al-Zarqawi in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Loretta Napoleoni. Lezen Terreurlegende Al-Zarqawi Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN