Communicatie in de klas

Communicatie in de klas - Riet Fiddelaers-Jaspers | Nextbestfoodprocessors.com

...: 9063100167 Auteur: Fiddelaers Jaspers ... Communicatie - OBS Weemewereld ... . We gebruiken partnerprogramma's van Bol.com en anderen om te verdienen aan bestellingen. ... Training "Geweldloze Communicatie " Communicatie, uitwisselen van informatie, het lijkt zo eenvoudig. We doen het allemaal, met kinderen, met ouders, opvoeders, collega's, familie, in het gezin, met vrienden enz. Vaak begrijpen we elkaar niet, lopen de emoties op, vervallen we in verwijten, krijgen we ruzie, conflicten. De vraag moet altijd te maken hebben m ... Goede communicatie in een school - Wij-leren.nl ... . De vraag moet altijd te maken hebben met het handelen en de interactie van de ander. Effectieve leerkracht communicatie De hieronder genoemde aspecten staan allemaal in dienst van volgen en gevolgd kunnen worden. De leerkracht volgt de kinderen; de kinderen volgen de leerkracht. grote signalen Is de leerkracht duidelijk, is de leerkracht zichtbaar. 25 nov. 2017 - Bekijk het bord "Lesideeën communicatie" van corinevanbostel op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Lesideeën, Sociale vaardigheden en Onderwijs. Hieronder vind je de originele tekst van een mail door juffrouw Yolanda van groep 7. Zij deelt daarin hoe waardevol zij een les Geweldloze Communicatie in de klas heeft ervaren en hoe dit voor haar bijdraagt om 'op een positieve en verbindende manier met elkaar om te gaan'. Laat leerlingen een samenvatting van een tekst maken in een tweet (280 tekens) via het twitteraccount van de klas. Door het formuleren van pakkende tweets komt taal vanzelf aan de orde. Een Learning Circle is een tijdelijke leergemeenschap, waarin leerlingen en leerkrachten uit verschillende landen samenwerken en samen leren met behulp van sociale media. Communicatie in de klas & leerlingbegeleiding. Axioma III Betrokkenen kunnen een interactieproces slecht eenzijdig beoordelen....

INFORMATIE

AUTEUR
Riet Fiddelaers-Jaspers
DIMENSIE
4,84 MB
BESTANDSNAAM
Communicatie in de klas.pdf

OMSCHRIJVING

Communicatie in de klas 1e druk is een boek van Riet Fiddelaers-Jaspers uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789040200588 De auteurs geven de lezers inzicht in communicative processen die zich in een klas en daaromheen afspelen. Omdat leraren en leerlingen op oneindig veel manieren op situaties reageren, biedt het boek geen standaardrecepten. Het biedt mogelijkheden om klassensituaties te analyseren, groepswetmatigheden te ontdekken en daar op een effectieve wijze op te teageren. Verwerkingssuggesties bieden de mogelijkheden om het boek te gebruiken in de schoolpraktijk van alle dag. Ook bij scholing van leraren en andere opleiders zal dit boek zijn nut bewijzen.

Wil je het boek lezen?Communicatie in de klas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Riet Fiddelaers-Jaspers. Lezen Communicatie in de klas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN