Grondslagen der epidemiologie

Grondslagen der epidemiologie - J.P. Vandenbroucke | Nextbestfoodprocessors.com

...ersnelde ontwikkeling doorgemaakt, en hiermee ... Grondslagen der epidemiologie: Amazon.de: Vandenbroucke, J ... ... ... Grondslagen der epidemiologie. Bekijk alles van J.P. Vandenbroucke. ISBN. 9789035221666. Laat als eerste een recensie achter. Toevoegen om te vergelijken. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. Dit product is momenteel niet op voorraad _ View the alternatives below. In Grondslagen der epidemiologie hebben Vandenbroucke en Hofman zich beperkingen opgelegd. In 11 hoofdstukken geven zij een uitermate ... bol.com | Grondslagen der epidemiologie, Vandenbroucke ... ... . In 11 hoofdstukken geven zij een uitermate helder overzicht van de grondslagen, maar niet meer dan dat. Men treft geen compleet overzicht aan van de huidige theoretische inzichten en daarbij passende analytische technieken. Samenvatting 'Grondslagen der epidemiologie' Hoofdstuk 2 Frequentie van zi...

INFORMATIE

AUTEUR
J.P. Vandenbroucke
DIMENSIE
12,72 MB
BESTANDSNAAM
Grondslagen der epidemiologie.pdf

OMSCHRIJVING

In de afgelopen jaren heeft epidemiologie als wetenschap een versnelde ontwikkeling doorgemaakt, en hiermee een professioneel karakter gekregen. Ze heeft ons gevoerd in de sfeer van het relativerend denken over zaken als 'normaal' en 'abnormaal', 'gezond' en 'ziek'. Ziekte en gezondheid wordt tegenwoordig geplaatst in de bredere context van de interactie tussen de mens en de omringende wereld.In de behoefte die indertijd, door deze nieuwe denkwijzen, ontstond aan een beknopt en helder geschreven boek werd voorzien door de verschijning van Grondslagen der epidemiologie, een Nederlandstalig leerboek dat de moderne inzichten en analysetechnieken behandelt. Het is een inleiding, met als doel de student geneeskunde en arts in opleiding in staat te stellen klinisch en epidemiologisch wetenschappelijk onderzoek te begrijpen.Epidemiologie is een vak in beweging; dit uit zich in het feit dat nu al de zesde druk noodzakelijk en gewenst is. Ook hierin zijn weer aanpassingen aan de actualiteit verwerkt.Prof. dr. J.P. Vandenbroucke is hoogleraar Klinische Epidemiologie aan de Rijksuniversiteit Leiden, en gasthoogleraar aan de Katholieke Universiteit Leuven. Hij is aangesloten bij verschillende internationale wetenschappelijke verenigingen, en heeft plaats in adviesraden van bij voorbeeld de Nederlandse Hartstichting, het Koningin Wilhelmina Fonds en de Maag Lever Darm Stichting.Prof. dr. A. Hofman is hoogleraar Klinische Epidemiologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Wil je het boek lezen?Grondslagen der epidemiologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.P. Vandenbroucke. Lezen Grondslagen der epidemiologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN