Verboden voor mij

Verboden voor mij - Maren Stoffels | Nextbestfoodprocessors.com

...je verstuurd. Verboden voor mij : "Iedereen praatte over het feest van Noord ... Verboden voor mij [e-Book] - Maren Stoffels - (ISBN ... ... . Mijn feest. 's Nachts droomde ik over chipszakken, DJ's en feestverlichting. Ik... Recensie over Verboden voor ons op bol.com: "Ik vond het een leuk boek. Het deed me denken aan Julia en Romeo. Dat Tirza Julia was en Toine Romeo. En dat Tirza en Toine en hun families niet vijanden waren maar twee verschillende wijken. 1. De titel van het boek is Verboden voor ons 2. De schrijver van het boek is Maren Stoffels 3. De uitgever van het boek is ... Verboden voor mij door Maren Stoffels - 9789025860172 ... ... . De schrijver van het boek is Maren Stoffels 3. De uitgever van het boek is Leopold 4. Het boek is in 2011 uitgegeven 5. Het boek heeft 134 bladzijden. B 1. Ik heb dit boek uitgekozen, omdat ik de omslag van het boek mooi vindt, vaak kijk in naar de omslag om te bepalen of ik het boek ga lezen. Iedereen praatte over het feest van Noord. Mijn feest. In de nacht droomde ik over chipszakken, DJs en feestverlichting. Ik kon dit. Heel Noord zou trots op me zijn. En Max? Die zou me eindelijk zien staan. Daar had ik veel voor over. Misschien een beetje te veel. Caro is boos en verdrietig als haar vriendin wordt aangevallen door een groepje uit Zuid. VERBODEN VOOR ONBEVOEGDEN / VERBODEN TOEGANG VOOR ONBEVOEGDEN STICKERS & BORDJES Een sticker of bord met verboden toegang hebben we in verschillende maten en uitvoeringen. Verboden toegang stickers of verboden voor onbevoegden bordjes mag u ophangen als u een eigen omringd terrein bezit of beheert. Verboden voor mij book. Read reviews from world's largest community for readers. 'Iedereen praatte over het feest van Noord. Mijn feest. 's Nachts droomd... Read "Verboden voor mij" by Maren Stoffels available from Rakuten Kobo. 'Iedereen praatte over het feest van Noord. Mijn feest. 's Nachts droomde ik over chipszakken, DJ's en feestverlichting.... Maren Stoffels Verboden voor mij. Gedrukt boek . Caro (ik-figuur) is boos als de Zuiders een feest geven op het terrein van Noord. Ze steelt hun spullen en geeft zelf een beter feest. Maar dan duiken er Zuiders op. Vanaf ca. 13 jaar. Genre Kinderboek, Fictie Onderwerpen...

INFORMATIE

AUTEUR
Maren Stoffels
DIMENSIE
3,72 MB
BESTANDSNAAM
Verboden voor mij.pdf

OMSCHRIJVING

‘Iedereen praatte over het feest van Noord. Mijn feest. 's Nachts droomde ik over chipszakken, DJ’s en feestverlichting. Ik kon dit. Heel Noord zou trots op me zijn. En Max? Die zou me eindelijk zien staan. Daar had ik veel voor over. Misschien zelfs te veel.’ Caro is boos en verdrietig als haar vriendin wordt aangevallen door een groepje uit Zuid. Ze ontploft als Zuid ook nog eens een feest geeft... op het terrein van Noord. Caro wil wraak en ze geeft een beter feest. Met chips en drinken van Zuid, dat zal ze leren! Maar als de Zuiders op haar feest verschijnen, gaat het fout. Hoe kan Caro voorkomen dat er opnieuw een slachtoffer valt?

Wil je het boek lezen?Verboden voor mij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maren Stoffels. Lezen Verboden voor mij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN