Cocktails & Ketchup

Cocktails & Ketchup - Maren Stoffels | Nextbestfoodprocessors.com

...cings en sigaretten, ontzettend stoer. Ze laat het niet merken, maar eigenlijk kijkt ze zelfs een beetje tegen haar nieuwe vriendin op ... Cocktails & Ketchup - Maren Stoffels - 9789025858070 ... ... . Al snel hangt er een grijze wolk boven Sofie. Ze heeft niet eens meer in de gaten wie echt haar vrienden zijn. Ik was 9 toen ik mijn eerste boekje schreef, maar dat hebben maar drie mensen gelezen: mijn vader, moeder en broer. Toen ik 15 was, werd het schrijven echt serieus en schreef ik Dreadlocks & Lippenstift.Dat boek lag in 2005 in de winkels en sindsdien kan ik niet meer stoppen met schrijven. chili sauce, ketchup, fresh lemon juice, fres ... Boekverslag Nederlands Cocktails & ketchup door Maren ... ... .Dat boek lag in 2005 in de winkels en sindsdien kan ik niet meer stoppen met schrijven. chili sauce, ketchup, fresh lemon juice, freshly ground black pepper and 4 more Cocktail Sauce Confessions of an Overworked Mom Tabasco Sauce, worcestershire sauce, horseradish, ketchup, fresh lemon Eigen recept; Whisky- cocktailsaus. Laatst eens een keer voor het gemak een sausje uit een flesje gebruikt en dat was meteen mijn laatste keer, wat een tegenvaller was dat. Dit sausje maak je in een handomdraai, met de meest simpele ingrediënten en is heerlijk voor bijvoorbeeld bij een zalm of garnalen cocktail, maar ook als dipsaus of als sausje bij de bbq....

INFORMATIE

AUTEUR
Maren Stoffels
DIMENSIE
10,18 MB
BESTANDSNAAM
Cocktails & Ketchup.pdf

OMSCHRIJVING

Haar nieuwe klasgenoot Lewi haalt het leven van Sofie flink overhoop. Ze vindt Lewi, met haar geblondeerde haren, piercings en sigaretten, ontzettend stoer. Ze laat het niet merken, maar eigenlijk kijkt ze zelfs een beetje tegen haar nieuwe vriendin op. Al snel hangt er een grijze wolk boven Sofie. Ze heeft niet eens meer in de gaten wie echt haar vrienden zijn. Zo kwetst ze Roosmarijn, door haar 'voor de grap' te zoenen, en laat ze Bella links liggen. Als ze het voor Lewi opneemt wanneer die uit stelen gaat, zijn haar vrienden het zat. Ze krijgt vreselijke woorden naar haar hoofd, waarvan 'meeloper' nog het vriendelijkste is. Als zelfs de trouwe Floor de vriendschap wil opzeggen draait Sofie door. Wie kan ze nog vertrouwen?

Wil je het boek lezen?Cocktails & Ketchup in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maren Stoffels. Lezen Cocktails & Ketchup Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN