Mijn levensgeschiedenis

Mijn levensgeschiedenis - Helen Keller | Nextbestfoodprocessors.com

... 299 ISBN 10: 9028421351 ISBN 13: 9789028421356 Meer info: Bevat tevens haar brieven (1887-1901) en een aanvullende beschrijving van haar opvoeding, inclusief passages van de verslagen en brieven van haar lerares Anne Mansfield Sullivan door John Albert Macy ... Het maken van levensboeken - josefranssen.nl ... . "Mijn linkerarm heb ik zelf getatoeëerd, de rechterarm is door allerlei andere tatoeëerders gedaan. Ik heb mijn levensgeschiedenis op deze arm laten vastleggen. Op mijn hand een dollarteken en op mijn vingers 'moneymaker', want met tatoeëren verdien ik mijn geld. De levensgeschiedenis van mijn grootvader en moeder 21 maart 2018 hcamping Persoonlijke herinneringen 0 Ik beschrijf de levensgeschiedenis van mijn groo ... Levensverhalen en levensboeken - BSL ... . Op mijn hand een dollarteken en op mijn vingers 'moneymaker', want met tatoeëren verdien ik mijn geld. De levensgeschiedenis van mijn grootvader en moeder 21 maart 2018 hcamping Persoonlijke herinneringen 0 Ik beschrijf de levensgeschiedenis van mijn grootvader en -moeder: PCAM (Canies) de Bruijn en zijn vrouw MA (Truus) Langenhuijsen met hun vier kinderen Jan (mijn vader), Wim, Ciska en Annie....

INFORMATIE

AUTEUR
Helen Keller
DIMENSIE
11,44 MB
BESTANDSNAAM
Mijn levensgeschiedenis.pdf

OMSCHRIJVING

Helen Keller (1880-1968 werd als peuter ernstig ziek, en vervolgens blind en doof. Ze had nog slechts enkele herinneringen aan de zichtbare wereld en de geluiden van alledag. In haar boek schrijft ze met humor en zelfspot over de onverzettelijkheid die haar in staat stelde een eigen letterschrift te ontwikkelen, te leren lezen, te schrijven en zelfs te studeren. Het is een fascinerende getuigenis van en over een vrouw die haar belemmeringen overwon om deel te nemen aan het volle leven.

Wil je het boek lezen?Mijn levensgeschiedenis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Helen Keller. Lezen Mijn levensgeschiedenis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN