Urbanus 97 De zabberlipgekte

Urbanus 97 De zabberlipgekte - Willy Linthout | Nextbestfoodprocessors.com

...het bier van Tollembeek blijkt Zabberlippius te zitten, een spierverslapper die eigenlijk gebruikt wordt om bronstige olifanten te kalmeren ... De zabberlipgekte (De avonturen van Urbanus): Amazon.co.uk ... ... . De burgemeester vaardigt een algemene drooglegging uit, een ramp voor de mannen van Tollembeek! In het album volgen we een dag in het leven van Eufrazie die als poetsvrouw moet infiltreren bij de gangsters Giona en Mattia. Buy De zabberlipgekte (De avonturen van Urbanus) 01 by Willy Linthout, Urbanus (ISBN: 9789002211546) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Original art in ink by Willy Linthout Cover design Urbanus 97 - De zabberlipgek ... Urbanus 97 - Origineel voorontwerp cover - De - Catawiki ... . Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Original art in ink by Willy Linthout Cover design Urbanus 97 - De zabberlipgekte Size: 21 x 29 cm New Comics. Forums. Gen. Discussion; Bug Reporting; Delete/Combine Pages De familie Urbanus ziet hun erfenis al in rook opgaan en wil de twee uit elkaar halen. Maar dat lukt niet zonder slag of stoot! ... Urbanus - 97 De zabberlipgekte . € 6,99 . Urbanus - 96 De zwarte maagd . € 6,99 ... originele tekening in inkt door Willy Linthout coverontwerp Urbanus 97 - De zabberlipgekte formaat 21 x 29 cm. Zoek je naar de strip Het papschoolgenie van Linthout Willy, Urbanus, Urbanus? Deze strip is beschikbaar online bij De Poort. Geen persoonljke data wordt hierin bewaard. Door de site te gebruiken accepteer je het gebruik van deze cookies. Deze melding verbergen. Welkom Gast; Inloggen ... 97 De zabberlipgekte. Uitvergroten Scenario: Willy Linthout Urbanus: Tekeningen: Willy Linthout: Kleuren: Hannelore Vantieghem: Uitgever(s) Standaard: Jaar: 2002: Pagina's: 32: ISBN ... Zoek je naar de strip Snoeperdepoep van Linthout Willy, Urbanus, Urbanus? Deze strip is beschikbaar online bij De Poort. Aanmelden; DE POORT - Stripspeciaalzaak. Home; Producten. Strips; Nieuw Nederlands; Te verschijnen; ... Urbanus - 97 De zabberlipgekte . € 6,99 . Urbanus - 96 De zwarte maagd . € 6,99 ... In de tabak en het bier van Tollembeek blijkt Zabberlippius te zitten, een spierverslapper die eigenlijk gebruikt wordt om bronstige olifanten te kalmeren. De burgemeester vaardigt een algemene drooglegging uit, een ramp voor de mannen van Tollembeek! In het album volgen we een dag in het leven van Eufrazie die als poetsvrouw moet infiltreren bij de gangsters Giona en Mattia. Diezelfde dag in ... Op de Urbanus-site ook alle info over Urbanus (De Stripheld), incl. alle albums....

INFORMATIE

AUTEUR
Willy Linthout
DIMENSIE
6,73 MB
BESTANDSNAAM
Urbanus 97 De zabberlipgekte.pdf

OMSCHRIJVING

In de tabak en het bier van Tollembeek blijkt Zabberlippius te zitten, een spierverslapper die eigenlijk gebruikt wordt om bronstige olifanten te kalmeren. De burgemeester vaardigt een algemene drooglegging uit, een ramp voor de mannen van Tollembeek! In het album volgen we een dag in het leven van Eufrazie die als poetsvrouw moet infiltreren bij de gangsters Giona en Mattia. Diezelfde dag in het leven van Cesar verloopt heel anders: in zijn zoektocht naar tabak en bier komt bij in aanraking met de gangsters Vincent en Jules. Tenslotte gaan we met Urbanus mee die na zijn avontuur in de Moulin Rouge ook terechtkomt bij Vincent en Jules. Uiteindelijk lopen de drie verhaallijnen mooi samen in een spannende en vooral hilarische plot! Een knap Urbanus-verhaal met een vette knipoog naar de film Pulp Fiction.

Wil je het boek lezen?Urbanus 97 De zabberlipgekte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willy Linthout. Lezen Urbanus 97 De zabberlipgekte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN