Privacy

Privacy - Marijke van Ooijen | Nextbestfoodprocessors.com

...is uitgever van onder meer het AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool, Brabants Dagblad, ED, Tubantia, BN DeStem, PZC, de Stentor, de Gelderlander en diverse regionale weekkranten ... Privacy | Definition of Privacy at Dictionary.com ... . Hoe gaan wij om met uw privacy bij de Belastingdienst (bij de BelastingTelefoon en aan de balie van een belastingkantoor)? Hebt u contact met de Belastingdienst via de BelastingTelefoon? Bij telefonische beantwoording van vragen gebruiken we zoveel mogelijk de informatie die bij ons beschikbaar is. Bij bezoek aan deze website kan de KNVB gegevens van u verwerken. Dit kan gaan om gegevens die u bijvoorbeeld via vragenlijsten of ergens anders op de website hebt ingevuld. O ... Privacy - Wikipedia ... . Bij bezoek aan deze website kan de KNVB gegevens van u verwerken. Dit kan gaan om gegevens die u bijvoorbeeld via vragenlijsten of ergens anders op de website hebt ingevuld. Ook in het kader van deze verwerkingen waarborgt en respecteert de KNVB uw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens en van toepassing zijnde Gedragscodes....

INFORMATIE

AUTEUR
Marijke van Ooijen
DIMENSIE
5,90 MB
BESTANDSNAAM
Privacy.pdf

OMSCHRIJVING

Dossier bestaat uit feiten, meningen en ervaringen over een belangrijk onderwerp. Feiten vind je bijvoorbeeld in de rubrieken In naam der wet en Het archief.Over ervaringen en meningen lees je onder andere in Ooggetuige en De deskundige.Dit Dossier gaat over Privacy. Wat mag iemand van je weten en wat niet? En is dat voor iedereen hetzelfde?Wat zijn de gevaren van een gebrek aan privacy en wat zijn de voordelen?Antwoorden op deze vragen en nog veel meer vind je in dit dossier. Je leest over een meisje dat in een dagboek schrijft, over een journalist van een roddelblad en over de middelen die de politie inzet om misdadigers te vangen. Je vindt ook uitleg van allerlei begrippen rondom privacy, de geschiedenis van privacy, een strip en andere interessante verhalen.Vanaf 10 jaar.

Wil je het boek lezen?Privacy in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marijke van Ooijen. Lezen Privacy Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN