Basisboek spelling

Basisboek spelling - Aafke Moons | Nextbestfoodprocessors.com

...ctuur zichtbaar maken, bij het schrijven zelf komen alinea's, zinsformulering en woordgebruik aan bod ... PDF Basisboek rekenen - Homepages of UvA/FNWI staff ... . Bij de revisie ten slotte gaat het om herschrijven en zorgen voor de juiste ... 'Basisboek spelling met MyLab NL toegangscode' door Aafke Moons, Mariëlle Bovenhoff, Gerard Latjes - Onze prijs: €30,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Basisboek taal is geschreven voor iedereen die wel eens tegen een taalkwestie aanloopt. Het kan worden gebruikt als naslagwerk, maar is vooral bedoeld om te oefenen. Alle hoofdstukken ove ... Studystore | Basisboek spelling studententoegangscode ... ... . Het kan worden gebruikt als naslagwerk, maar is vooral bedoeld om te oefenen. Alle hoofdstukken over alinea's, zinsformulering, woordgebruik, spelling en interpunctie bevatten oefeningen. 9789043023948 Basisboek spelling koop je vanaf 9.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig, geen énkel risico. Altijd korting op je studieboeken 9789043032995 Basisboek spelling met MyLab N koop je vanaf 13.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig, geen énkel risico. Altijd korting op je studieboeken Basisboek spelling met MyLab NL toegangscode direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Basisboek taal is geschreven voor iedereen die wel eens tegen een taalkwestie aanloopt. Het kan worden gebruikt als naslagwerk, maar is vooral bedoeld om te oefenen. Alle hoofdstukken over alinea's, zinsformulering, woordgebruik, spelling en interpunctie bevatten oefeningen....

INFORMATIE

AUTEUR
Aafke Moons
DIMENSIE
4,26 MB
BESTANDSNAAM
Basisboek spelling.pdf

OMSCHRIJVING

Spelling is iets waar iedereen, privé en professioneel, mee te maken heeft. De meningen over spelling en taalfouten lopen vaak uiteen, zelfs onder professionele taalgebruikers. Ondanks dit gebrek aan consensus wordt er vaak een oordeel verbonden aan zwakke spelling in onze maatschappij. Basisboek spelling bestaat uit tien hoofdstukken die ingaan op alle lastige aspecten van de Nederlandse spelling. Van werkwoordspelling en de regels voor het aaneenschrijven van woorden tot het plaatsen van accenten en leestekens. De uitleg van de theorie wordt steeds kort gehouden en vermijdt het gebruik van jargon. Veel regels en voorbeelden zijn weergegeven in overzichtelijke tabellen en het boek is voorzien van voorbeelden uit kranten en tijdschriften. Ieder onderwerp wordt afgesloten met een oefening, zodat de theorie getoetst kan worden. Dit boek bevat een toegangscode voor Pearson XTRA. Op www.pearsonxtra.nl staat voor docenten veel aanvullend materiaal, zoals dictees, stappenschema’s, extra uitleg, een lijst met de vervoeging van Engelse werkwoorden en een groot aantal interactieve oefeningen om de spelvaardigheid te verbeteren. Bij een fout antwoord worden studenten verwezen naar de betreffende paragraaf in het boek. Ook staan alle antwoorden op de oefeningen uit het boek op deze website, wat het boek geschikt maakt voor zelfstudie. Voor docenten is een digitale toetsenbank beschikbaar, waarmee zij opeenvoudige wijze in Blackboard toetsen kunnen samenstellen en (automatisch)corrigeren. Deze toetsmodule maakt het boek bij uitstek bruikbaar in het (hoger) onderwijs.

Wil je het boek lezen?Basisboek spelling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aafke Moons. Lezen Basisboek spelling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN