Omwille van de troon

Omwille van de troon - Tomas Ross | Nextbestfoodprocessors.com

... en met zoveel geestdrift uitgelezen. Nog nooit heb ik in de loop van een week zoveel slaaptekort opgelopen ... Boekwinkeltjes.be ... . Omwille van de troon. Zomer 1948.In zijn wanhoop over de oogziekte van zijn jongste dochter Marijke haalt prins Bernhard de gebedsgenezeres Greet Hofmans binnen in Paleis Soestdijk.Enkele maanden later zal zijn vrouw Juliana gekroond worden tot Koningin der Nederlanden. Hun huwelijk is dan al niet erg goed. Juliana is overtuigd religieus pacifiste, Bernhard een fervent voorstander van het ... Omwille van de Tro ... Omwille van de troon eBook door Tomas Ross - 9789023449270 ... ... . Juliana is overtuigd religieus pacifiste, Bernhard een fervent voorstander van het ... Omwille van de Troon" is wat in het Engels een "page turner" wordt genoemd. Nog nooit heb ik een boek van meer dan 500 pagina's zo snel en met zoveel geestdrift uitgelezen. Nog nooit heb ik in de loop van een week zoveel slaaptekort opgelopen. Omwille van de troon book. Read 5 reviews from the world's largest community ...

INFORMATIE

AUTEUR
Tomas Ross
DIMENSIE
7,82 MB
BESTANDSNAAM
Omwille van de troon.pdf

OMSCHRIJVING

Zomer 1948. In zijn wanhoop over de oogziekte van zijn jongste dochter Marijke haalt prins Bernhard de gebedsgenezeres Greet Hofmans binnen in Paleis Soestdijk.Enkele maanden later zal zijn vrouw Juliana gekroond worden tot Koningin der Nederlanden. Hun huwelijk is dan al niet erg goed: Juliana is overtuigd religieus pacifiste, Bernhard een fervent voorstander van het Atlantisch bongenootschap. Met Greet Hofmans heeft hij niet minder dan een Paard van Troje binnengehaald, want achter deze mysterieuze vrouw, de 'Raspoetin van Soestdijk', staat een groep mensen die er alles aan is gelegen de macht te grijpen.Wanneer Bernhard dat begrijpt, lijkt het al te laat: hij, de echtgenoot van de machtigste vrouw van het land, is met handen en voeten gebonden door zijn eigen verleden, zijn schimmige connecties en amoureuze affaires.Tot het moment dat zijn vele vrienden, onder wie de Amerikaanse president Eisenhower, hun plannen trekken.

Wil je het boek lezen?Omwille van de troon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tomas Ross. Lezen Omwille van de troon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN